Seneste nyt

Vi elsker pokalfodbold

af

Manager Claus Jensen er som sædvanlig iklædt et af sine store smil, dagen før Oddset Pokal kampen mod AGF på hjemmebane. Det er heller ikke uden glimt i øjet når det første han siger er:

  • Vi elsker pokalfodbold i Nykøbing FC.

Han trækker vejret og siger så:

  • Vi er klar. Hele truppen glæder sig til at løbe på banen og spille en fantastisk fodboldkamp mod et af de bedste hold i Danmark og en klub, som traditionelt har været med til at præge dansk fodbold. Vi skal spille vores chance, være modige, nyde kulissen og gøre alt hvad vi kan til at det bliver en fantastisk aften for vores mange fans på Lollands Bank Park, udtaler Manager Claus Jensen
  • Det er inspirerende for vores unge, meget talentfulde hold, at teste sig mod de bedste hold i Danmark og i pokalfodbold kan alting ske, og vi løber på banen for at vinde. De seneste år har opbakningen fra et stort publikum til de store pokalkampe givet holdet vinger, så jeg vil opfordre alle der elsker fodbold på Lolland Falster til at komme på stadion og støtte drengene i morgen. Jeg ser frem til en kamp, hvor begge hold vil angribe og der venter alle en underholdende fodboldkamp, slutter Claus Jensen.

Nykøbing FC har stolte traditioner i pokalturneringen de senere år. I 2021 sendte bjørnene FCK hjem med et 0-3 nederlag og sidste år vandt Nykøbing FC på straffespark over OB efter den ordinære kamp endte 0-0 og det blev 1-1 i den forlængede spilletid.