Seneste nyt

Vest-Hansen: Vi skal finde stabilitet og kontinuitet

af

Midtbanedynamo Anders Vest-Hansen var efter gårsdagens nederlag til Vendsyssel skuffet. Nu ser han dog fremad og kalder på stabilitet og kontinuitet.

Søndag eftermiddag blev det til et 4-2-nederlag til Vendsyssel efter en kamp, der var præget af personlige fejl og brændte chancer.

Anders Vest-Hansen startede igen på den centrale midtbane og på trods af det ærgerlige resultat, var det ifølge Vest-Hansen ikke udelukkende en skidt præstation i Hjørring.

– Jeg synes faktisk, at der var mange fornuftige ting i første halvleg. Der var også ting, der ikke var gode nok. De mål de får scoret – dem får de simpelthen for nemt, og det er et problem, som vi har som hold i øjeblikket. Det skal vi arbejde på at få gjort bedre.

– Vi får skabt nogle gode chancer i første halvleg, og vi kunne lige så godt være kommet foran. Så det er selvfølgelig en irriterende kamp at tabe, fortæller Anders Vest-Hansen.

Vendsyssels mål kom efter personlige fejl, og det er ifølge midtbaneslideren et mentalt problem, som der heldigvis er mulighed for at rette hurtigt op på.

– Det var en tæt kamp, men det er desværre lidt en tendens i øjeblikket, at vi har de her små øjeblikke, hvor vi ikke er skarpe nok. Man kan sige, at det jo er positivt, at det er noget mentalt – så er der mulighed for, at det kan rettes hurtigt, og det arbejder vi benhårdt på, siger Vest-Hansen, inden han uddyber.

– Der er mange måder at arbejde med det på. Man skal først og fremmest være meget bevidst om, at når man er i svære situationer så uanset, hvor sikker man føler sig – og det gælder både til træning og i kamp – så skal man ‘snakke med sig selv’ og prøve at arbejde med sit fokus og sin disciplin.

Næste opgave for ‘Bjørnene’ er søndag, hvor FC Roskilde venter på udebane og på trods af den seneste tids svigtende resultater, så er der ingen slinger i valsen, når det kommer til troen på sejr.

– I de kampe, som vi har tabt, skaber vi stadig chancer, og jeg synes, at vi i perioder viser, at vi indeholder de ting, der skal til for at vinde. Så vi er stadig optimistiske.

– Der er slet ingen tvivl om, at vi tror på, at vi kan tage til Roskilde og vinde. Vi kan slå alle, men i den her række, kan man også tabe til alle. Vi skal finde den stabilitet og den kontinuitet, som man som hold skal have, og det skal bare starte i næste weekend mod Roskilde, slutter Vest-Hansen.