Seneste nyt

Venter en tæt kamp mod HB Køge

af

Det er fjerde og sidste kamp mod HB Køge i denne sæson. Første kamp i NordicBet ligaens grundspil, tilbage i august, vandt HB Køge hjemme 4-0. I den omvendte kamp i Nykøbing lykkedes det meste for bjørnene og svanerne blev sendt hjem med et 2-4 nederlag. I den tredje kamp, som nu er i kvalifikationsspillet til næste sæsons NordicBet liga, gik det godt for Nykøbing FC de første 70 minutter, hvor de førte 3-1. Så fik HB Køge vendt kampen på hovedet i de sidste tyve minutter, og vandt 5-3.

Det er altså Nykøbing som har revanche til gode, når de lørdag tørner sammen på Capelli Sport Stadion i Køge.

Nykøbing FC skal forsøge at rejse sig efter nederlaget til Hobro i sidste runde, og glæder sig til kampen mod HB Køge;
– Vi glæder os som altid til at vi skal ud at spille kamp, og glæder os også til at spille mod HB Køge, siger Claus Jensen og fortsætter.
– Første halvleg mod Hobro var godkendt, men vi mister grebet i anden halvleg. Det er et kampbillede vi har set en del i denne sæson. Vi fortsætter med at arbejde på at være skarpe og
koncentrerede i alle i alle 90+ minutter en kamp varer.

Luca Kjerrumgaard scorer her til 2-0 i den anden kamp mod HB Køge, hvor Nykøbing FC vandt 4-2. Foto: Jonas Bonde.

Om kampen mod HB Køge siger Claus Jensen;
– Vi går altid på banen for at vinde, men det bliver en svær og hård kamp mod HB Køge. HB Køge kommer med to sejre i de to seneste runder, og vi møder derfor en stærk modstander som har fået selvtillid. De har et stærkt angreb og dygtige individualister, og dem har vi trænet på at holde nede.
Claus Jensen fortsætter;
– Men vi ser på os selv, og den udvikling vi har gang i. Vi skal hele tiden have fokus på at udvikle vores eget spil. I kampen mod HB Køge har vi to spillere skadet. Victor Christiansson og Marcus Backmann er fortsat ude, mens Elias Gärtig og Mads Carlson fik advarsler i kampen mod Hobro, som betyder de er karantæneramt mod HB Køge.
Det bliver et meget ungt og talentfuldt mandskab der løber på banen i morgen. De unge står klar og er i god og positiv udvikling og fortsætter med at lægge på. De er opsat på at vise hvad de kan, når de får chancen, så vi ser frem til at give HB Køge en god kamp, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at tage de tre point med hjem til Falster, slutter Claus Jensen.

En af de spillere fra HB Køge, som Nykøbing FC skal forsøge at holde nede er Jacob Trenskow til venstre i billedet. Stefan Madsen kommer her først på bolden.
Foto: Jonas Bonde.

Jacob Trenskow har scoret tre mål mod Nykøbing FC og lagt op til tre yderligere i de hidtil tre spillede kampe de to hold har spillet i denne sæson.

Nykøbing FC’s trup mod HB Køge er følgende:
Morten Bank
Jeppe Rasmussen

Simon Madsen
Lars Pleidrup
Noah Larsen
Kasper Jensen
Jacob Blach
Thor Høholt
Lucas Nyman
Valon Ljuti
Mathias Gehrt
Emilio Simonsen
Ahmed Hassan
Emeka Nnamani
Ole Jacobsen
Luca Kjerrumgaard
Benjamin Lauridsen
Junes El-Sayes
Oliver Baltzer
Willads Delvin