Seneste nyt

Velkommen til Mille Food: Nykøbing FC præsenterer ny dansk-kinesisk storsponsor

af

Nykøbing FC er stolte af at kunne præsenterer en ny storsponsor i klubben form af Mille Food.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Nykøbing FC fra dags dato indgår i et nyt og stort samarbejde med producenten af modermælkserstatning, Mille Food, beliggende i Hundested.

Mille Food vil pryde Nykøbing FC’s røde udebanetrøjer og være synlige på CM Arena. Direktør i Nykøbing FC, Axel Castenschiold, glæder sig over den nye aftale.

– Vi er utroligt glade for den her aftale. Både på det økonomiske plan, men så sandelig også, fordi vi som fodboldklub og virksomhed passer godt sammen.

– Nykøbing FC skal i Superligaen, og Mille vil i top-seks over de største leverandører af babyfood i Kina. Vi har derfor begge et ambitiøst mål, og begge parter arbejder målrettet samt kontinuerligt mod vores respektive mål, siger direktør Axel Castenschiold.

Vores nye partnere fra Mille Food producerer og sælger modermælkserstatning primært til Kina, og denne er baseret på sunde råvarer ligesom Mille Food også vægter fødevaresikkerhed meget højt.

Den tankegang passer godt sammen med den danske mentalitet, hvor glæde og sundhed er i højsædet. CEO for Mille Food, Steve Wang, synes da også, at Nykøbing FC og Mille Food er et godt match.

– Vi associerer os rigtig meget med det danske folk og den glæde samt sundhed, som de står for. Nykøbing FC og den glæde, passion og sundhed som fodboldkulturen repræsenterer passer derfor rigtig godt sammen med Mille Food.

– Mille Food vil vokse sig store sammen med Nykøbing FC, og aftalen som vi har underskrevet i dag understreger den rejse, som vi nu tager på sammen, siger CEO, Steve Wang.

Ville du læse mere om Mille Food, kan du finde deres hjemmeside her.