Seneste nyt

Valon Ljuti: Stor respekt for Esbjerg

af

På papiret venter der et bundhold i fredagens hjemmekamp, men det er ikke noget hverken Valon Ljuti eller resten af truppen lægger meget i.

Fredag gæster traditionsklubben Esbjerg fB Lollands Bank Park, men det er ikke i en forfatning, som man plejer at se det vestjyske mandskab.

Vestjyderne ligger således pt. sidst i NordicBet Ligaen, men det er ikke noget, som truppen lægger noget som helst i.

– Esbjerg er en stærk modstander, og det er de uanset, hvor de ligger i rækken. De har masser af kvalitetsspillere, og det er et spørgsmål om tid før, at de kommer i gang. Vi skal bare gøre alt for, at det ikke bliver mod os, siger Valon Ljuti inden, at han roser holdkammeraterne for en god sæsonstart.

– Det har været en rigtig fin åbning på sæsonen for os. Vi har til tider vist, hvad vi ved, at vi er i stand til, men vi skal hele tiden bygge på og blive mere konstante i vores præstationer. I Hobro spillede vi en fantastisk første halvleg – den vil vi især gerne bygge videre på mod Esbjerg. Gør vi det, så tror jeg helt sikkert på, at vi kan vinde igen.

Valon har tre kampe i Lollands Bank Park under bæltet, og han har fået et godt indtryk af, hvad hele Lolland-Falsters hjemmebane kan, når tilskuerne virkelig lever med.

– Jeg synes, at det er en fed hjemmebane. Specielt i sæsonpremieren mod Lyngby følte vi virkelig, at vi havde fansene med os. Alle var begejstrede hver gang, at vi lykkedes med selv små ting, og det giver os et ekstra boost kampen igennem. Jeg håber virkelig, at der kommer mange på fredag, slutter han.

Du kan købe billet til fredagens kamp på nfc.eventii.dk.