Seneste nyt

Værdifulde træningsminutter i smalt nederlag til talentfulde løver

af

Nykøbing FC gav spilleminutter til alle mand, da det lørdag eftermiddag blev til et 1-0-nederlag til FCK’s U19-hold.

Der var før dagens kamp varslet store udskiftninger og masser af spilletid til Nykøbing FC’s mange talentfulde unge spillere, og det var præcis, hvad små 100 fremmødte fans i dag fik at se i NFC Syd.

To vidt forskellige hold fik hver en halvleg, hvorfor alle kampklare spillere fik gode minutter i benene.

Kampen startede meget lige i en ganske fint tempo. Ingen af holdene formåede dog for alvor at spille sig frem til store chancer, hvorfor forsøg fra henholdsvis FCK’s Muamer Brajanac og Joachim Wagner var tættest på at få sat gang i netmaskerne.

Efter en lille halv time fik Nykøbing FC kampen største chance, da Joachim Wagner blev retvendt og resolut tog chancen mod mål. Den knækkende afslutning voldte målmanden problemer, hvorfor en retur sprang ud foran Alhaji ’Papa’ Faye. ’Papa’ fik dog ikke fuld kontrol over bolden, hvorfor han i stedet lagde den til rette for en holdkammerat, hvis afslutning blev blokeret tæt under mål.

Nykøbing FC var i det hele taget bedst i første halvleg, og hjemmeholdet havde også de største chancer. Efter en lille halv time rundede Alhaji Faye FCK’s fremstormende målmand, men blev i samme moment nedlagt. Mads Kaalund tog sig efterfølgende af frisparket på kanten af feltet, men bolden sneg sig snært forbi mål.

Kort før pause var Mads Kaalund på spil igen, da han blev sendt alene igennem med gæsternes målmand. Kaalund flade afslutning blev dog flot snuppet af keeperen.

En lignende situation udspillede sig sekunder før pausefløjt i den anden ende, da en FCK-spiller fik rundet Jannich Storch i målet. Bolden kom dog ud i en så spids vinkel, at angriberen ikke kunne få dirigeret bolden i kassen, men blot i sidenettet.

Nykøbing FC skiftede i pausen alle pånær én mand.

En af de spillere, der kom på banen var Magnus Warming, og han fik ting til at ske i anden halvlegs begyndelse. Inden for få minutter forsøgte han sig både fra en spids vinkel, hvor han tvang målmanden til at redde af to omgange, og få minutter efter var det et spørgsmål om marginaler før, at han via en tværaflevering i feltet fandt Gustav Harlev i det lille felt.

Bolden ville dog ikke ind i FCK-nettet og heller ikke Alhaji Fayes afslutning få minutter senere fandt vej til nettet.

Med 20 minutter igen var det igen Magnus Warming, der var i centrum. Kantspilleren tog et godt løb i dybden, tog et par hurtige træk og så kunne han afslutte fra en god position. Desværre sneg bolden sig over i denne omgang over mål.

FC København havde ikke mange tilbud i anden halvleg, men i slutfasen fik de alligevel nappet sejren.

De unge løver spillede sig flot igennem vores venstreside, hvorfor de pludselig var alene igennem med Sebastian Olsen, der intet kunne stille op overfor den flade afslutning i det nærmest hjørne.

Det blev ikke til flere chancer eller mål, hvorfor Nykøbing FC tabte denne weekends første træningskamp med 1-0.

Husk at der allerede i morgen er mulighed for oprejsning og for at se NFC-drengene, da der klokken 12:00 i NFC Syd fløjtes op til træningskamp mod HIK.