Seneste nyt

Utilfreds cheftræner: Det var som nat og dag

af

Efter dagens 4-4-kamp mod Skive var cheftræneren mildest talt ikke tilfreds med indsatsen i anden halvleg.

Der var ikke meget at brokke sig over efter de første 45 minutter i Skive, da Nykøbing FC gik til pause med en solid 4-1-føring efter en forrygende 1. halvleg.

Efter pausen fik hjemmeholdet lavet to hurtige mål og i dybt inde i dommerens tillægstid fik de også udlignet til slutresultatet, 4-4.

Resultatet skuffer cheftræner Jens Olsen, der nærmest så to vidt forskellige kampe i henholdsvis første og anden halvleg.

– Det var en kamp, hvor der var rigtig meget mentalt spil. Man kan sige, at det først var dag, og så gik det meget hurtigt hen og blev nat. Vi sprudlede jo i første halvleg og spillede nærmest som et tophold. Vi skilte Skive ad og fik dem til at ligne noget, der lignede et skidt fodboldhold.

– I anden halvleg får de to hurtige mål, og så ser vi lige pludselig bange ud. Vi træffer rigtig mange dårlige beslutninger, og vi ligner nogle, der slet ikke hører hjemme på en fodboldbane. Jeg er meget lidt tilfreds med det jeg så i anden halvleg, fortæller Jens Olsen.

Skive scorede to mål inden for 10 minutter i anden halvleg, og cheftræneren mener da også, at det slag ramte holdet meget hårdt.

– Det er lidt ukarakteristisk for os, at vi er så sløje mentalt, som vi er i dag. Det hænger nok meget sammen med, at de får to hurtige mål i anden halvleg, og så ser man pludselig en forholdsvis sikker sejr forsvinde. Så bliver man nervøs, kommer til at bakke og så glemmer man at spille fodbold, som jo er det, vi er bedst til. Det er helt forfærdeligt, at det kan ske, siger Olsen inden, at han efterlyser spillere, der trådte i karakter.

– Jeg savnede, at der var nogle, der gik ind og tog ansvar. Vi har nogle meget rutinerede spillere og nogle spillere, der har en masse berettiget selvtillid. Der var mange, der kunne have været mere tydelige i det, der foregik derinde, slutter Olsen.

Med det uafgjorte resultat går Nykøbing FC på vinterpause indtil træningen starter op igen d. 8. januar.