Seneste nyt

Ungt NFC-mandskab testsejrede mod U19-løver

af

Nykøbing FC snuppede lørdag eftermiddag en 2-1-sejr over FCK U19. Divionsholdet var flankeret af en lang række talentfulde U17 og U19-spillere.

Lørdag eftermiddag var der spilletid til nogle af de NFC-spillere, der på det seneste ikke har fået meget spilletid i divisions-regi. Samtidig fik en række af klubbens talenter mulighed for at vise sig frem.

Modstanderen var FC Københavns U19-mandskab, og de bidrog med et flot teknisk niveau i en ganske underholdende kamp.

Allerede efter ét minut var Nykøbing FC tæt på at bringe sig i front. Benjamin Lauridsen, der til daglig spiller på U19-holdet, erobrerede bolden højt i banen, hvorefter han i samarbejde med Sigurd Schøndorf fik afsluttet. FCK-målmanden var dog klar mellem stængerne.

FC København kom i de næste 10 minutter bedre med i opgøret, og de fik flere gode tilbud på at bringe sig i front. Uskarphed foran Jeppe Rasmussens mål betød dog, at stillingen forblev 0-0 godt 10 minutter inde i opgøret.

Nykøbing FC kom herefter mere på bolden, og FCK fik lov til at løbe mange tunge meter. Efter et kvarter fik Schøndorf tilspillet sig et frispark på kanten af gæsternes felt, og det tog han sig selv af på flotte vis.

Schøndorf gik til bolden, krøllede bolden over muren og placerede bolden helt op i det nærmeste hjørne uden chance for målmanden, hvorfor Nykøbing FC kunne glæde sig over en 1-0-scoring.

Kampen foregik i et ganske fornuftigt tempo, men midt i første halvleg var det småt med chancer. Efter en lille halv time kom Junes El-Sayed, der normalt spiller U17, dog til en hovedstødschance, der tvang FCK-målmanden ud i en fin redning.

Kort efter meldte FCK sig igen ind i opgøret, da de kom til to løse chancer omkring NFC’s felt. Først tog Jeppe Rasmussen dog fint fra, hvorefter gæsterne fra kanten af feltet sparkede langt over mål.

Kort før pausen kom Nykøbing FC til en ny god chance. Denne gang ved Mikkel Dahl, der blev sendt alene igennem i dybden efter en god aflevering af Andreas Falster.

Dahl forsøgte sig med et lob fra kanten af feltet, men forsøget sneg sig desværre et stykke over mål.

Det blev ikke til flere mål i første halvleg hvorfor Nykøbing FC kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Efter pausen tog FC København mere over i takt med, at udskiftningskarusellen for alvor begynde at komme i sving for hjemmeholdet.

Efter 55 minutter måtte Jeppe Rasmussen i målet finde en fænomal refleksredning frem på stregen efter en FCK-afslutning fra kanten af det lille felt.

Fem minutter senere kunne målmanden dog ikke stille meget op, da et godt FCK-angreb endte med en knastør afslutning i det lange hjørne, hvorfor stillingen nu var 1-1.

FC København var mest på kuglen, men Nykøbing FC’s unge drenge bed ind i mellem flot fra sig.

Gæsterne blev således straffet med 10 minutter igen, da U17-spilleren Oliver Baltzer blev matchvinder.

Nicolai Dohn erobrerede bolden på egen banehalvdel, sendte Nikolaj Bonde afsted centralt, hvorefter den unge midtbanespiller drev bolden frem og sendte bolden ud til højre til Mikkel Andersen.

Højrebacken slog et knivskarpt indlæg til bagerste stang, hvor Oliver Baltzer flot headede bolden i det lange hjørne uden chance for FCK-målmanden.

FC København pressede på i slutfasen, men en stor chance midt for mål kort før slutfløjt var alt, hvad det kunne blive til for gæsterne.

Det kombinerede U17, U19 og divisionshold tog derfor en fin 2-1-sejr.

Nykøbing FC – FC København U19

Træningskamp, 9. November 2019.

1-0, Sigurd Schøndorf (15 min)

1-1, Ali Almosawe (60 min)

2-1, Oliver Baltzer (79 min)

Nykøbing FC: Jeppe Rasmussen, Mikkel Andersen, Jordan Wilson (68. Isak Ponder), Andreas Falster (45. Jacob Blach), Andreas Jørgensen, Nicolai Dohn, Nikolaj Bonde, Benjamin Lauridsen (55. Mohamed Osman Mohamed), Sigurd Schøndorf, Junes El-Sayed (44. Oliver Baltzer), Mikkel Dahl.