Seneste nyt

Udvidet U-hold tabte til Lyngby

af

En lang række U-spillere fik i dag værdifuld erfaring, da det dog blev til et 5-1-nederlag til et velspillende Lyngby U19-mandskab.

Blot 22 timer efter gårsdagens sejr over FC København 2, stod den lørdag eftermiddag atter på træningskamp for Nykøbing FC. Denne gang var modstanderen Lyngby U19, og her fik en lang række meget unge spillere chancen.

Jens Olsen stillede således med hele fem U-spillere i startopstillingen, der var krydret af rutinerede kræfter som Sebastian Olsen og Chris Thorsheim.

Kampen startede i højt tempo og det var tydeligt, at begge hold gerne ville det fremadrettede spil. Ingen af holdene formåede dog for alvor at komme til chancer i kampens indledning, hvorfor vi skulle en halv time ind i kampen før, at der blev åbnet for chancesluserne.

Lyngby var først til at skabe en chance, men Sebastian Olsen tog sig flot af afslutningen, der blev sendt afsted fra tæt hold.

I den anden ende ville de unge NFC-drenge dog også lege med, og Mads Bjerg – der til dagligt spiller på U17-mandskabet – fik vist, at han besidder et godt venstreben. Afslutningen fra venstrebacken gik dog et stykke over mål.

Anden halvdel af første halvleg blev en langt mere chancerig affære, og Lyngby kom da også på 1-0 efter, at Sebastian Olsen ellers flot havde reddet en afslutning. Desværre røg riposten ud for fødderne af Emilio Simonsen, der kunne trille bolden over stregen.

Det unge Nykøbing FC-mandskab bed kort før pausefløjt fra sig af to omgange, da først Alhaji ’Papa’ Faye var tæt på at udligne og Chris Thorsheim kort efter ligeledes var tæt på at kunne få bolden ind bag en velspillende Lyngby-målmand.

Det forblev dog 1-0 til Lyngby ved pausen.

Efter pausen kom Nykøbing FC bedst fra land, og efter en times spil begyndte også Lasse Skovsager for alvor at røre på sig. Først via en flot soloaktion, hvor afslutningen blev blokeret i sidste øjeblik og herefter ved at udligne til 1-1.

Rami Mizal fandt flot Lasse Skovsager i venstreside af Lyngbys felt, og Skovsager sparkede flot bolden i det lange hjørne uden chancen for målmanden.

Nykøbing FC skiftede herefter på mange positioner, hvorfor der kom flere af de helt unge spillere på banen.

Det udnyttede Lyngby i slutfasen til at skabe en række chancer, hvor både træværket og Sebastian Olsen blev tvunget til at tage godt fra.

Undervejs var Lasse Skovsager tæt på at kunne fordoble sin scoringstotal for kampen, men hans ellers flotte chip over målmanden blev akkurat snuppet.

I stedet scorede Lyngby en række mål i kampens afsluttende fase, hvorfor det hele endte med et 5-1-nederlag til Nykøbing FC’s unge drenge.

3. Februar, Træningkamp.

Nykøbing FC 1-5 Lyngby U19 (0-1)

0-1, Emilio Simonsen, 31 min.

1-1, Lasse Skovsager, 60 min.

1-2, Emilio Simonsen, 65 min.

1-3, Emilio Simonsen, 70 min.

1-4, Mads Karlsson, 88 min.

1-5, ?, 90+ min.

Startopstilling:

Sebastian Olsen, Andreas ’Mini’ Jørgensen, Jeppe Arnesen (45. Christoffer Edvardsen), Anders Vest-Hansen, Mads Bjerg, Simon Schultz (45. Benjamin Lauridsen), Rami Mizal, Nikolaj Bonde, Chris Thorsheim (65. Jordan Wilson), Lasse Skovsager, Alhaji Faye.