Seneste nyt

Uafgjort mod Hvidovre efter højintenst opgør

af

Nykøbing FC og Hvidovre kæmpede begge med hjertet uden på trøjen, men måtte efter 90 minutter nøjes med ét point hver.

Der var dømt nøglekamp, da Nykøbing FC søndag eftermiddag tog imod Hvidovre i CM Arena.

Holdene viste da også fra start, at det var tre vigtige point, der var på højkant, da der blev gået til stålet i samtlige dueller.

Sebastian Olsen fik chancen fra start efter, at Jannich Storch blev skadet under opvarmningen, og han fik nok at se til i kampens indledning, da Hvidovre fik trykket hjemmeholdet godt tilbage i eget felt.

Farligere end et indlæg tæt under mål, blev det dog aldrig.

Nykøbing FC fik herefter en bedre greb om kampen og efter 14 minutter kom føringsmålet.

Sebastian Koch lage bolden til rette for Chris Thorsheim i vores venstreside, hvorefter amerikaneren tog et træk ind i banen og krøllede bolden helt op i det lange hjørne uden chance for målmanden.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, men de hårde dueller fortsatte med at sætte deres præg på kampen, der i store dele opgøret foregik i et hæsblæsende tempo.

Både Sebastian Koch og Mathias Gehrt var tæt på at skabe store chancer foran Hvidovre-målet, men gæsterne fik i begge tilfælde akkurat afværget.

Efter en god halv time kom tilbuddet til 2-0, da Gehrt fandt MK i en god position efter en omstilling, men angriberen afslutning blev blokeret til hjørnespark.

I stedet for en udbygning af føringen, begyndte Hvidovre at æde sig ind i kampen. Gæsterne lagde et stort pres rundt om vores mål, og Sebastian Olsen måtte hive to regulære klasseredninger frem inden for ganske kort tid.

Efter 42 minutter fik Hvidovre dog tilkendt et straffespark, og her kunne Sebastian Olsen ikke stille noget op. Kim Aabech scorede med stor sikkerhed til 1-1.

Dermed så det ud til, at holdene skulle helt lige til pause, men i dommerens tillægstid, var det alligevel tæt på, at Sebastian Koch kunne gøre det til 2-1.

Pleidrup – der spillede en stor kamp – sendte Koch alene igennem i højresiden, hvorefter han satte kurs mod målmanden og rundede ham. Koch endte dog i en spids vinkel, hvorfor hans afslutning løb langs målet i stedet for i netmaskerne.

Dermed gik holdene til pause med 1-1.

Nykøbing FC kom bedst ud til anden halvleg, men akkurat som det var tilfældet med modsat fortegn i første halvleg, så kom Hvidovre langsomt bedre med.

Hvidovre tog klogt tempoet ud af kampen, spillede bolden rundt i egne rækker og fandt deres ben igen.

Begge hold begyndte efter en lille time at skabe chancer. Hvidovre var først med en god afslutning fra distancen, men Sebastian Olsen reddede flot til hjørnespark.

Kort tid efter skabte Mikkel Andersen og Mathias Kristensen en god mulighed, da Mikkel Andersen lagde et flot indlæg i panden på MK. Angriberens afslutning sneg sig dog forbi sammenføjningen.

Kampbilledet blev mere og mere i NFC’s favør, da det var Claus Jensens mandskab, der dominerede og tvang Hvidovre til at stå dybt og satse på omstillingerne.

Med et kvarter igen var Lars Pleidrup tæt på at gøre det til 2-1. Anføreren fik serveret et fladt indlæg på kanten af Hvidovres felt, men desværre strøg bolden lige forbi Hvidovres mål, imens gæsternes målmand blot kunne krydse fingre og satse på, at bolden ikke sad indenfor rammen.

Hvidovre havde enkelte optræk til gode omstillingsmuligheder, men NFC var holdet med mest overskud i slutfasen, hvorfor gæsterne blot kunne holde paraderne oppe i slutfasen og hælde bolde ud af eget felt.

Den forløsende scoring kom dog aldrig, hvorfor begge hold måtte nøjes med ét point.

Nykøbing FC – Hvidovre IF

NordicBet Ligaen, 27. spillerunde.

28.06.20, 15:00 i CM Arena.

1-0, Chris Thorsheim (14 min)

1-1, Kim Aabech, straffespark (42 min)

Nykøbing FC: Sebastian Olsen, Mikkel Andersen, Jacob Egeris, Jordan Wilson, Chris Thorsheim, Mathias Thrane, Lars Pleidrup, Mathias Gehrt, Sebastian Koch, Emilio Simonsen (63. Søren Christensen), Mathias Kristensen.