Seneste nyt

Uafgjort mod Hvidovre efter hektisk afslutning

af

Nykøbing FC kæmpede sig flot tilbage efter at være bagud, men måtte alligevel nøjes med ét point i dagens 2-2-kamp mod Hvidovre.

Nykøbing FC startede 3. runde i NordicBet Ligaen som førerhold, og CM Arena emmede da også af positivitet og god stemning op til kampstart.

Kampen åbnede dog forsigtigt, og det var tydeligt, at Hvidovre havde læst på lektien og stillede sig anderledes på banen end de gjorde i seneste møde, hvor NFC vandt med 3-0. Hvidovre overlod initiativet til Nykøbing FC, der selv skulle skabe tempoet i opgøret.

Tempo kom der på efter 10 minutter, da Sebastian Koch brød igennem på venstrekanten og var tæt på at finde Magnus Warming foran mål. En lang Hvidovre-tå kom dog i vejen.

Det blev kendetegnende for 1. halvleg, hvor der oftest var gode takter, men den sidste detalje eller aflevering manglede før, at NFC for alvor blev farlige.

Efter 22 minutter var Sebastian Koch dog igen på spil – denne gang i højresiden, hvorefter han igen var tæt på at finde Magnus Warming i en kopi af to de mål mod HB Køge i forrige uge. En god Hvidovre-tackling kom dog igen i vejen.

I stedet kunne Hvidovre bringe sig i front. Et indlæg blev sendt til bagerste stang, hvor den tidligere Superliga-angriber Nikolaj Agger kunne heade bolden i nærmeste hjørne til 1-0.

Nykøbing FC var fortsat mest på bolden og lige før pausen kom der et par gode tilbud for en udligning.

Både Warming og Christensen måtte dog se deres ellers fine forsøg blokeret af en sand rød mur foran Hvidovre-målet.

Dermed gik Hvidovre til pause med en 1-0-føring.

Efter pausen kom Nykøbing FC ud med et bedre og mere chanceskabende udtryk.

Det var dog Hvidovre, der fik de to første chancer, hvoraf den ene faktisk røg i nettet, men blev annulleret af dommeren efter, at bolden akkurat havde været ude over mållinjen.

Efter en time satte Nykøbing FC tempoet i vejret, og det rev Hvidovres organisation fra hinanden.

Jannich Storch satte et angreb i gang via en forrygende hurtig igangsætning til Lars Pleidrup, og anføreren fandt Magnus Warming i dybden. Warming satte sin oppasser, hvorefter han fandt indskiftede Mikkel Dahl, der med ryggen til mål og hårdt presset dog ikke kunne få sendt en afslutning mod mål.

Nykøbing FC satsede i slutfasen, og det var efter 70 minutter tæt på at koste i den anden ende. En Hvidovre-spiller blev spillet helt fri med Jannich Storch, men i sidste øjeblik kom hjemmebanedebuterende Mikkel Andersen flyvende og fik blokeret forsøget.

Minuttet efter gik det løs i den anden ende, da Søren Christensen tog chancen fra kanten af feltet mod mål. Igen blev forsøget dog blokeret, men denne gang var Magnus Warming tæt på at kunne nå frem til bolden. Det forblev dog lige ved og næsten, da målmanden kom først på kuglen.

Med et kvarter igen fik Hvidovre igen bolden i nettet til 2-0, men nok engang blev målet annulleret. Denne gang for en offside, der fik Hvidovre-bænken helt op i det røde felt.

Kort efter blev Hvidovre reduceret til 10 mand, da Mike Mortensen modtog sit andet gule kort. Dermed var der dømt stormløb mod gæsternes felt.

Det lignede dog alligevel længe sæsonens første nederlag til Nykøbing FC, men med 10 minutter eksploderede opgøret.

Mikkel Andersen, der lavede et forrygende indhop, fightede sig igennem Hvidovre-forsvaret med gode detaljer og hårde tacklinger, hvorefter han kunne spille Lars Pleidrup fri i Hvidovre-feltet.

Pleidrup tøvede ikke, men bankede med stor sikkerhed bolden op i nettaget uden chance for Filip Djukic i gæsternes mål.

Målet gav ny energi og Nykøbing FC summede rundt om Hvidovres mål.

Belønningen kom med fem minutter igen, da Mikkel Andersen igen viste sig flot frem. Den unge back slog et godt indlæg fra højre ind i feltet, hvor Magnus Warming kom flyvende og pandede bolden i nettet til 2-1.

Knapt havde jublen dog lagt sig i CM Arena, da Hvidovre kort efter fik udlignet efter en dødbold og en løs bold i feltet.

Med tre mål inden for seks minutter i slutfasen, var pulsen derfor høj i CM Arena, og den faldt ikke før dommerens slutfløjt lød.

Inden da havde både Mikkel Dahl og Mathias Gehrt gode tilbud for et nyt føringsmål, men ind ville bolden ikke. I stedet var Hvidovre tæt på at kunne gøre det helt onde ved Brian Rasmussens mandskab dybt inde i dommerens tillægs, men efter et par omveje blev en giftig dødbold sendt ud af eget felt.

Kort efter fløjtede dommeren kampen af, hvorfor det sluttede med en pointdeling i CM Arena.

Nykøbing FC er derfor fortsat ubesejret forud for næste uges udekamp mod Fremad Amager.

Nykøbing FC – Hvidovre IF

11. august, 3. runde i NordicBet Ligaen.

CM Arena.

0-1, Nikolaj Agger (29 min)

1-1, Lars Pleidrup (81 min)

2-1, Magnus Warming (85 min)

2-2, Matti Olsen (87 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Kasper Jensen (69. Mikkel Andersen), Jordan Wilson, Gustav Kjeldsen, Chris Thorsheim, Mathias Thrane (45. Mads Carlson), Lars Pleidrup, Søren Christensen, Mathias Gehrt, Sebastian Koch (55. Mikkel Dahl), Magnus Warming.