Seneste nyt

Uafgjort mod HB Køge i første test

af

Nykøbing FC spillede en flot første træningskamp, da det blev til 1-1 hjemme mod NordicBet Liga-mandskabet fra HB Køge.

Der var blevet trænet godt igennem på de vinterkolde kunstgræsbaner i NFC Syd forud for dagens træningskamp mod HB Køge.

Der var da derfor også stor fokus på fysikken forud for kampen, men hvis der var trætte NFC-ben på banen, var det ikke til at se.

Kampen bølgede nemlig frem og tilbage i den første halve time, hvor der blev holdt et godt tempo og begge hold bød sig til med periodevis rigtig flot fodbold.

Store chancer blev det dog ikke for alvor til på trods af, at flere NFC-spillere gjorde en rigtig god figur på holdet, der på dagen dog var uden Sebastian Koch og Mathias Gehrt, som døjer med småskavanker.

Efter 39 minutter kom HB Køge dog i front. En lang bold blev slået i dybden til Lasse Petry, der tog bolden med, rundede Sebastian Olsen og scorede til 0-1. Linjedommeren vinkede febrilsk med flaget for hånd på bolden, men dommeren var uenig og lod målet stå.

Få minutter efter var det tæt på en hurtig udligning, da Nicolai Jessen lagde et godt indlæg fra venstre, som Kristian Lindberg på flyvende vis kom først på. Hårdt presset fik Lindberg sendt en flugter afsted, men HB Køges målmand, Oskar Snorre, hev en flot redning frem inde på stregen.

Dermed kunne HB Køge gå til pause med en 0-1-føring.

Efter pausen fortsatte det lige kampbillede, men det var alligevel tæt på at blive 0-2, da HB Køge slap igennem over NFC’s højreside En indlæg fra en spids vinkel blev halvklaret af Sebastian Olsen, hvorefter Simon Schultz heldigvis kunne cleare bolden væk fra det lille felt.

I stedet slog NFC til i den anden ende. Mads Carlson havde sneget sig over i venstre side og herfra fandt han en fri Kristian Lindberg på kanten af feltet. Lindberg blev i denne omgang ikke bremset af en flot redning, da han flot lagde bolden ned i hjørnet imens målmanden blot kunne se udligningen gå i kassen.

Udskiftningerne blev i takt med den fremskredne tid i anden halvleg flere og flere. Det gjorde kampen en anelse mere mudret, men værd at bemærke var det dog, at Nykøbing FC sluttede med en opstilling, hvoraf hele syv spillere var af ’egen avl’.

Midt i anden halvleg havde Nykøbing FC to gode tilbud for en føring. Først lagde Mathias Kristensen et hårdt fladt indlæg i HB Køge-feltet, men godt forsvarsspil forhindrede akkurat Kristian Lindberg i at nå frem til en stor chance tæt under mål.

Kort efter var det igen indskiftede Mathias Kristensen, som lagde en bold til rette. Denne gang til Mikkel Andersen, som firtstimede snært forbi den ene stolpe.

Mod kampens afslutning var det et meget ungt NFC-mandskab, der var på banen, men de unge drenge gjorde det forbilledligt og modstod et HB Køge i slutminutterne.

Tættest på et sejrsmål var gæsterne få minutter før tid, da den tidligere NFC-spiller, Emilio Simonsen, fra tæt hold headede bolden på Jeppe Rasmussens overligger.

Flere mål blev det dog ikke til, hvorfor årets første test endte med 1-1.

Nykøbing FC – HB Køge

02-02-21, Kl. 12:00 i NFC Syd.

Træningskamp.

1-1 (0-1)

0-1, Lasse Petry (39 min)

1-1, Kristian Lindberg (57 min)

Nykøbing FC: Sebastian Olsen (65. Jeppe Rasmussen), Mikkel Andersen (75. Frederik Baltzer), Jacob Egeris (60. Andreas Falster), Andreas Holm (45. Jacob Blach), Lars Pleidrup (45. Simon Schultz), Victor Christiansson, Mads Carlson (75. Viktor Stryger), Nikolaj Bonde, Nicolai Jessen (60. Chris Thorsheim), Søren Christensen (45. Mathias Kristensen), Kristian Lindberg (65. Rasmus Nøhr).