Seneste nyt

Uafgjort i første test

af

Nykøbing FC spillede her til aften 1-1 mod HIK efter en god træningskamp, hvor intensiteten var høj.

Opstartens første test blev onsdag aften spillet. Modstanderen var ligarivalerne fra HIK, og det blev en lige tæt første test.

Kampens indledning var præget af, at det netop var opstartens første kamp for NFC, der kæmpede lidt med at skabe chancer om end, at bolden var mest for hjemmeholdets fødder.

De første 20 minutter forløb derfor uden chancer til hverken hjemme- eller udehold.

Nykøbing FC kom herefter op i gear, og det var ikke meget, at HIK så til bolden i resten af første halvleg.

Det udmøntede sig i et føringsmål efter en lille halv time, da Mathias Gehrt med et flot chip fandt Sebastian Koch i dybden. Den lynhurtige kant svigtede ikke, men udplacerede HIK-målmanden med en flad afslutning.

Første halvleg fortsatte med angreb i højt tempo for NFC, men igen uden, at det endte med at kaste de helt store chancer af sig.

I pausen blev der skiftet hele fem mand, og det gik naturligvis en anelse udover flowet i kampen.

Koch var dog efter få minutter i anden halvleg tæt på at blive dobbelt målscorer, men efter flot forarbejde af Lars Pleidrup og Mathias Gehrt strøg hans afslutning dog i denne omgang snært forbi mål.

Efter 63 minutter var Koch igen farlig. Denne gang strøg Schultz op ad venstrekanten, hvorefter han fandt Mathias Gehrt, som sendte Koch i dybden på ny. Denne gang var Koch alene igennem, men hårdt presset bagfra blev han reddet via en fin fodparade.

I stedet gik det galt efter en personlig fejl i den anden ende, og så stod det pludselig 1-1. Kort efter var HIK endda tæt på at bringe sig på 1-2, men Sebastian Olsen hev en flot redning frem.

Begge hold skiftede flittigt ud, og anden halvleg blev præget af stor intensitet frem for kvalitet fra de to hold.

Det blev derfor ikke til flere store chancer, hvorfor sæsonens første test endte 1-1.

Undervejs fik Andreas Holm uofficiel debut, imens også U19-drengene August Klostergaard, Lucas Nyman, Frederik Baltzer og Rasmus Nøhr fik spilletid.

Næste opgave for NFC er på søndag, hvor FC Helsingør venter på udebane i den sidste test før, at der er point på spil lørdag d. 29. august. Her venter Skovshoved hjemme i CM Arena.