Seneste nyt

Tre på stribe: Sejr i Avarta

af

Nykøbing FC tog søndag eftermiddag tredje sejr på stribe, da Avarta blev besejret med 0-1 efter mål af Sebastian Koch.

Efter sejre over Skovshoved og Nakskov gik turen søndag eftermiddag til den københavnske vestegn, hvor Avarta ventede.

Nykøbing FC startede kampen bedst og i mest boldbesiddelse imens, at hjemmeholdet måtte løbe mange tunge meter efter bolden.

Allerede efter fire minutter var NFC tæt på at komme i front, da Andreas Holm efter et hjørnespark slået af Lars Pleidrup, kom først på kuglen og kunne afslutte mod mål. Hjemmeholdet fik dog blokeret og slap med skrækken i denne omgang.

I de første 20 minutter kæmpede NFC med at skabe åbne chancer, men så begyndte der også at blive åbnet op for sluserne.

Efter små 20 minutter blev NFC tilkendt et frispark på kanten af hjemmeholdets felt. Mathias Kristensen scorede i sidste weekend direkte på frispark, og han fik derfor ikke overraskende genvalg til at forsøge sig mod mål. Ligesom i sidste weekend ramte MK kassen, men denne gang fik målmanden af to omgange styr på afslutningen.

Herefter meldte Sebastian Koch sig for alvor ind i opgøret. Med to chancer inden for fem minutters mellemrum, var han tæt på at score for tredje kamp i træk, men en god redning og et forsøg over mål, forhindrede det dog i første halvleg.

I første halvleg sidste 10 minutter steg presset yderligere på hjemmeholdet. Først var Victor Christiansson tæt på efter et hjørnespark og kort tid efter, var det kun en heroisk blokering af en Avarta-spiller, der forhindrede Nikolaj Bonde i at åbne sin målkonto i denne sæson.

Helt tæt på kom NFC få minutter før pausefløjtet, da Mathias Kristensen headede på overliggeren efter en god detalje og et godt indlæg af Lars Pleidrup.

Det blev dog ikke til mål i kampens første 45 minutter.

Nykøbing FC kom ud til anden halvleg med et meget direkte udtryk, hvor især Mathias Kristensen var stærkt medvirkende til at iscenesætte chancer til sine holdkammerater.

Både Jacob Egeris og Nikolaj Bonde kunne have bragt NFC i front, men Egeris måtte se sit hovedstød efter et hjørnespark gå forbi og Bonde måtte omvendt se et fint forsøg reddet af Avarta-målmanden.

I stedet var det tæt på, at Avarta kom i front efter en dødbold, da en løs bold i feltet pludselig lå for fødderne af en grønklædt spiller. En NFC-spiller smed sig dog ned i en regulær ishockey-blokering og fik afværget forsøget tæt under mål.

Redningen tæt under mål skulle kort efter vise sig at blive endnu vigtigere.

Claus Jensens mandskab kombinerede flot i højresiden, og så kunne Mathias Gehrt svæve et indlæg i boksen. Her kom Sebastian Koch højere end en fremadstormende målmand, hvorfor Koch kunne snitte bolden i kassen til 0-1.

Nykøbing FC spillede herefter klogt, og Avarta blev rykket rundt på banen uden, at de for alvor blev farlige. Omvendt havde NFC fine muligheder for at lukke og slukke kampen, men skarpheden udeblev denne eftermiddag i Rødovre.

I stedet var Avarta et kvarter før tid stik mod spil og chancer tæt på at gøre det til 1-1.

Et indlæg nåede frem til en fri Avarta-spiller, som dog heldigvis headede snært over mål fra sin position midt i NFC-feltet.

Kampen bølgede frem og tilbage i slutfasen uden, at Avarta dog kom tættere på at få scoret til 1-1.

Efter fem minutters tillægstid kunne Nykøbing FC derfor række armene i vejret og juble over den tredje på stribe og en foreløbig førsteplads i 2. division.

Avarta – Nykøbing FC

06.09.20, Kl. 13:00, Tømrermester Jim Jensens Park.

2. Spillerunde, 2. division.

0-1 (0-0)

0-1, Sebastian Koch (57 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Jacob Egeris, Andreas Holm, Lars Pleidrup, Mads Carlson, Victor Christiansson, Nikolaj Bonde (64. Emilio Simonsen), Sebastian Koch, Mathias Gehrt, Mathias Kristensen (84. Kristian Lindberg).