Seneste nyt

Toutouh efter debut: Vil give tilbage til NFC

af

Youssef Toutouh fik i går debut for Nykøbing FC, da han fik de sidste minutter i pokalkampen mod Næsby. Nu vil han bygge på og give tilbage til NFC.

’Toutouh på banen – vi vil ha’ Toutouh på banen!’.

Sådan lød det fra mange af de medrejsende NFC-fans, der i går havde turen til Fyn for at overvære pokalkampen mod Næsby.

Mod slutningen af kampen fik de deres vilje, og Youssef Toutouh fik sine første minutter i NFC-trøjen. Vejen har været lang for Toutouh, men nu ser han frem til, at han kan begynde at lægge på.

– Jeg håber selvfølgelig på, at det her kun er starten. Det har været en lang og hård periode for mig, så det er stort for mig, at jeg står her og nu er tilbage på banen. Det har krævet hårdt arbejde og en masse søvnløse nætter. Jeg er utrolig stolt over at kunne sige, at jeg nu endelig har fået debut for NFC, siger Toutouh, inden at han fortsættr.

– Først og fremmest handlede det om at føle sig til rette på træningsbanen og komme i god fysisk form, hvor man kan lægge på rent spillemæssigt. Der synes jeg, at jeg er nu, og så kommer alle små ting også.

– Jeg ved, at jeg er den samme spiller, som jeg var engang. Den eneste forskel er, at det er rigtig længe siden, at jeg har spillet, og at jeg havde fået nogle ekstra kilo på, som jeg nu heldigvis har smidt. Jeg er stadig den samme spiller, og jeg har stadig den samme selvtillid, fortæller Toutouh.

Tilløbet til debuten har derfor været hård for Toutouh, men selv ser han nu fremad og mod, at han kan give tilbage til NFC, der har troet på ham hele vejen.

– Alle spillere drømmer om at få en træner som Claus, der giver en den tillid, som man skal bruge. Jeg vidste godt, at jeg ikke var i form, da jeg kom, og der lå en masse arbejde først. Klubben har været meget tålmodig med mig, og det er selvfølgelig noget, som jeg har i tankerne, og som jeg håber at kunne give tilbage på nu, slutter han.

Næste opgave for Youssef Toutouh og co. er på lørdag, hvor der venter en udekamp mod Fremad Amager.