Seneste nyt

Topscoreren: Kom på stadion og hjælp os til sejr

af

Den kommende uge byder på to hjemmekampe, når henholdsvis Viborg og Fremad Amager gæster CM Arena. Nykøbing FC-topscorer Nicolai Jessen opfordrer alle til at komme på stadion.

Når vi i morgen tager hul på en ny uge, er det med udsigt til to spændende hjemmekampe i CM Arena.

Tirsdag aften får vi besøg af topholdet Viborg, imens vi lørdag eftermiddag tager imod Fremad Amager, som vi altid spiller spændende og tætte kampe mod.

De to kampe giver rig mulighed for at komme på stadion, og Nykøbing FC-topscorer Nicolai Jessen opfordrer da også alle til at komme ned og støtte hele Lolland-Falsters hold.

– Det betyder mere, end man lige tror, når vi inde på banen virkelig kan føle, at vi har opbakning fra lægterne. Det giver en den ekstra energi i de afgørende situationer, der potentielt kan gøre forskellen på uafgjort eller sejr.

– Jeg kan kun opfordre folk til at komme på stadion både tirsdag og lørdag. Fodbold er bare sjovest når man ser det live, og jeg er sikker på, at vi med et stort tryk fra vores fans kan få seks point ud af de to kampe, fortæller Nicolai Jessen..

Nykøbing FC har på det seneste oplevet flot vokal opbakning både ude og hjemme, og det var ifølge Nicolai Jessen noget, der piskede holdet frem til point.

– Man kan se effekten af den store opbakning i kampene mod Vendsyssel og HB Køge. Vi følte virkelig vores fans inde på banen, og det gjorde, at man løb de ekstra meter, gav de sidste procenter mere i nærkampene og var endnu skarpere foran kassen. Man kan også se det på pointhøsten – vi fik fire point mod rigtig dygtige modstandere, og det var i den grad også fansenes fortjeneste, slutter Nicolai Jessen.

Vi glæder os til at se jer i CM Arena ikke bare én – men to gange i den kommende uge.

Nykøbing FC – Viborg FF. Tirsdag d. 24. april, 19:00.

Nykøbing FC – Fremad Amager, Lørdag d. 28. april, 15:30.