Seneste nyt

Topscorer Wagner: Jeg vil gøre alt for Nykøbing FC

af

Topscorer Joachim Wagner blev kort før tid i søndagens 4-2-sejr udskiftet, og det var med en speciel gestus til klubbens fans.

Joachim Wagner er startet den nye sæson rigtig flot med tre mål i sæsonens første fire kampe.

Søndag eftermiddag scorede Nakskov-drengen et flot mål til 2-1, imens han assisterede målene til 3-2 og 4-2.

Kort før slutfløjt blev Joachim Wagner udskiftet og klappet fra banen, og han kvitterede med at klappe på NFC-logoet på sin brystkasse.

Ifølge Joachim Wagner havde den gestus en helt bestemt betydning.

– Jeg har været lidt ked af, at folk tror, at jeg vil alle mulige andre steder hen, når jeg i virkeligheden rigtig gerne vil spille i Nykøbing FC. Jeg elsker klubben, og jeg vil gøre alt for den, siger Joachim Wagner, inden han uddyber.

– Jeg har spillet i klubben i 8-9 år, og jeg synes, at jeg har givet klubben utrolig meget ligesom, at klubben også har givet mig meget igen. Jeg har fået meget tillid fra ledelsen, Jens Olsen og Jan Jacobsen, og den tillid vil jeg rigtig gerne betale tilbage. Jeg bliver da lidt påvirket, når folk tror, at jeg vil skifte for pengenes skyld, så det var vigtigt for mig at vise, at jeg kan holde fokus, og at jeg vil gøre alt for, at vi vinder.

Nykøbing FC kom tidligt bagud i søndagens kamp, men formåede at vende den på hovedet og i sidste ende vinde med 4-2 over Superliga-nedrykkerne. Det glæder Joachim Wagner, der ser stor mental styrke på holdet.

– Jeg synes, at vi viser stor mental styrke ved at komme igen og arbejde endnu hårdere, end før de kommer foran. Jeg synes, at vi arbejder rigtig hårdt uden, at vi dog spiller helt op til vores bedste.

– Vi har før været bagud og er kommet tilbage, så det overrasker mig ikke, at vi evner det, men det er ikke altid, at vi har gjort det så godt lige efter, at vi er kommet bagud. Det viser rigtig god moral, og jeg synes, at det er rigtig flot, at vi kommer tilbage og vinder kampen, slutter Wagner.

Joachim Wagner og Nykøbing FC’s næste opgave er søndag, hvor HB Køge venter på udebane. Her kan du komme med og støtte drengene, da Nykøbing FC og De Grønne Busser arrangerer udebanetur. Du kan læse mere om turen her.