Seneste nyt

Topkamp i CM Arena: Sammen skal vi tage et stort skridt mod drømmen

af

I dag er der dømt topkamp, når Viborg FF gæster CM Arena Kl. 13:45. Tre point vil sikre Nykøbing FC en historisk placering vinteren over og bringe os tættere på drømmen om Superliga på Lolland-Falster.

For godt og vel tre år siden begyndte et nyt kapitel i Nykøbing FC’s historie. Store personligheder gjorde sit indtog i klubben med et klart budskab – Nykøbing FC skal i Superligaen.

I dag klokken 13:45 har vi sammen muligheden for at sikre Nykøbing FC en historisk placering vinteren over, da vi med en sejr kan springe op i top-3 og dermed overvintre på en af de playoff-givende oprykningspladser til Superligaen.

Duften af Superliga har derfor aldrig været mere gennemtrængende på Lolland-Falster, og det er NU, at vi sammen skal tage et stort skridt mod den drøm, der blev skudt i gang tilbage i 2015.

Kampens store betydning har også fanget de nationale mediers interesse, da kampen bliver Tv-transmitteret, hvorfor vi også har en gylden mulighed for at vise, at det er en fest at gå til fodbold på Lolland-Falster, og at vi holder sammen på landsdelen.

Lad os derfor slutte sæsonen 2018 af med manér og alle tage i CM Arena, så vi sammen med drengene på banen kan sikre os tre point, der vil give os en placering i den helt sjove ende af NordicBet Ligaen.

Alle mand i CM Arena til topkamp!