Seneste nyt

Top-6, begejstring, underholdning og fællesskab!

af

En ny sæson står for døren og ambitionerne er naturligvis høje i Nykøbing FC. Top-6, begejstring, underholdning og fællesskab er nøgleordene.

Søndag sparker Nykøbing FC atter sæsonen igang, når Skive IK gæster Nykøbing F. Idrætspark.

Kampen markerer starten på en ny og spændende sæson, hvor ambitionerne er høje og begejstringen ved endelig at være i gang igen er enorm.

Formand Claus Jensen glæder sig ligeledes over at sæsonen snart skal sparkes igang igen, og han er samtidig overbevist om, at Nykøbing FC går endnu en spændende sæson i møde.

– Vi går ind til den kommende sæson med en målsætning om at komme i top-6 og en tilgang til kampene om, at vi går på banen for at vinde hver kamp og gøre det ved at spille vores offensive, tekniske og underholdende fodbold, siger Claus Jensen, inden han uddyber tankerne bag målsætningen.

– Målsætningen er ambitiøs, realistisk og konkret. Den ligger i tråd med vores vision Superliga2020 og er et naturligt step up på målsætningen fra sidste sæson om en 6.-9. plads. Vores unge spillere har fået et års erfaring i 1. division, og det kommer til at være værdifuldt for os. Vi har hen over sommeren professionaliseret miljøet omkring holdet yderligere, og det betyder, at alle spillere nu er med på deltid og alle er nu en del af formiddags-træningerne, ligesom vi igen har lagt på det fysiske og det spillemæssige for spillerne i en opstart, hvor de har arbejdet benhårdt.  Vi har forstærket truppen hen over sommeren, og de ting sammenholdt lægger til grund for, at vi nu har en ambition om, at vi skal i top-6 i den kommende sæson.

Nykøbing FC har hen over sommeren hentet fire spillere til klubben, og sommerens hidtidige transfervindue har ifølge Claus Jensen været et rigtig positivt et af slagsen.

– Jeg er meget glad for den her sommers transfervindue. Vi har fået nogle dygtige spillere ind. Sebastian Olsen er en virkelig dygtig målmand, og der er rigtig stærk konkurrencesituation på målmandsposten. Emil Holten er en spiller, som vi har kigget på gennem længere tid. Han har haft lidt småskader i opstarten, men er så småt ved at være fuldt tilbage. Vi har senest fået Sigurd Schøndorf ind, som ligeledes er en rigtig dygtig ung spiller.

– Endelig har vi fået Søren Christensen tilbage, og han er en meget stor forstærkning på alle parametre. Han kommer udover hans store spillemæssige kvaliteter med en masse erfaring fra højeste niveau, og det er han i høj grad med til at give videre til resten af truppen både på og uden for banen, fortæller Claus Jensen.

Generationsskifte på plads i forsvaret

Hen over sommeren har klubben sat gang i et generationsskifte, og det er specielt kommet til udtryk i midterforsvaret.

– Vi har en kæmpe tro på de unge spillere, som vi har i klubben, og vi har stor fokus på hele tiden at dygtiggøre spillerne i vores stærke træningsmiljø og under vores dygtige trænerteam. Kasper Jensen og Jakob Bonde, der begge spillede kampe i midterforsvaret i foråret, er klar til at tage et endnu større ansvar. Samtidig er Jeppe Arnesen rigtigt godt undervejs efter den knæskade, der holdt ham ude det meste af sidste sæson.

Med fire nye spillere i truppen og et års 1. divisionserfaring under bæltet, står Nykøbing FC rigtig stærkt forud for den kommende sæson. Claus Jensen er da også mere end tilfreds med den nuværende trup.

– Vi har en trup, der er ambitiøs, ærgerrig og sulten og som har den ild i øjnene, som man skal have for at være en del af NFC. Samtidig har vi et sammenhold på og omkring holdet og i klubben, som er meget stærkt, siger Claus Jensen.

Første kamp i den kommende sæson er på søndag, når vi hjemme tager imod Skive IK. Formand Claus Jensen glæder sig til at komme igang og til at se mange mennesker på Nykøbing F. Idrætspark.

– Vi glæder os meget til at komme igang. Jeg synes, at vi har haft en god opstart, og vi føler os fuldstændig klar til den kommende weekend. Tilskuerne kan glæde sig et NFC-hold, som altid går på banen for at vinde og spille offensivt underholdende fodbold. Jeg glæder mig til at se spillerne løbe ind på græsset på  Nykøbing F. Idrætspark, og ikke mindst til at se alle vores mange partnere, aktionærer og tilskuere igen.

– Vi er meget privilegerede når det kommer til opbakningen fra lokalområdet, og vi er glade for den store opbakning, som spillerne altid får, når de træder ind på Nykøbing F. Idrætspark – det betyder meget for alle omkring klubben. Vi håber at se mange på stadion igen på søndag, når vi tager imod Skive, slutter Claus Jensen.