Nyt fra netværketSeneste nyt

Toms Have Park & Anlæg forlænger og øger sit engagement i Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at Toms Have Park & Anlæg ikke blot har forlænget, men også øget sit engagement i NFC.

I Nykøbing FC er vi begunstiget med et netværk, der brænder for Nykøbing FC og fodbolden på Lolland-Falster.

En partner, der har været med på hele den foreløbige rejse, og som om nogen brænder for at bringe topfodbold tilbage til Lolland-Falster, er Toms Have Park & Anlæg.

Det er derfor fantastisk, at vi kan offentliggøre, at vores yderst trofaste og vigtige partner, Toms Have Park & Anlæg, ikke blot har forlænget sin partneraftale, men også øget engagementet.

Indehaver af Toms Have Park & Anlæg, Tom Hansen, er selv lokal, og han glæder sig over, at han kan være med til at give tilbage til fodbolden på Lolland-Falster, der har givet ham mange store oplevelser gennem tiden.

– Vi har været med hele vejen i det her projekt, og det vil vi naturligvis også være fremover. Jeg tror rigtig meget på Nykøbing FC, og jeg synes, at klubbens filosofi omkring, at de unge og lokale talenter skal have chancen, er den helt rigtige. Det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om, siger Tom Hansen, der med sejren over F.C. København tilbage i september fik et glimt af det, som han drømmer om på vegne af Nykøbing FC og landsdelen.

– Det var simpelthen en magisk aften. Intet mindre. Det er lige præcis, der hvor vi skal hen, og hvor jeg håber, at vi alle sammen kan løfte det til. Jeg husker tydeligt dengang, at der var fodbold på øverste hylde på Lolland-Falster, og den aften gav mindelser til den tid. Jeg håber meget, at vi sammen kan løfte fodbolden på Lolland-Falster, så vi sammen kan få endnu flere af sådan nogle aftener.

Du kan læse meget mere om Toms Have Park & Anlæg her.