Nyt fra netværket

Tom’s Have Park og Anlæg forlænger og forøger engagementet i Nykøbing FC

af

Nykøbing FC kan med stor glæde fortælle, at vores trofaste partner Tom’s Have Park og Anlæg ikke blot forlænger, men også forøger engagementet i klubben.

Endnu en trofast partner har vist deres store engagement i Nykøbing FC og landsdelens fremtid.

Tom’s Have Park og Anlæg blev grundlagt i 2007 af Tom Hansen, der efter 24 år hos gartneren Per Hansen i Nysted besluttede at starte sit eget firma.

Sidenhen har anlægsgartneriet tilbudt alt inden for branchen – herunder beskæring, belægning og vedligeholdelse samt snerydning og saltning om vinteren.

Tom’s Have Park og Anlæg har været i Nykøbing FC i en længere årrække og ifølge indehaver Tom Hansen, så skyldes det ikke mindst et stort hjerte til fodbolden på Lolland-Falster.

– Vi har valgt at forlænge og forøge vores partnerskab i Nykøbing FC både fordi, vi har været med i mange år, men også fordi vi har et stort hjerte for fodbolden på Lolland-Falster, fortæller Tom Hansen inden, at han fortsætter.

– Det er vigtigt for mig, at det er et lokalt projekt. Jeg kan jo huske dengang, hvor jeg i 1982 startede i B 1901, der på det tidspunkt også lå i 1. division og var med omkring, hvor det var rigtig sjovt. Det er jo det, vi har savnet på Lolland-Falster, fortæller Tom Hansen inden, at han udtrykker optimisme omkring Superliga-ambitionerne.

– Jeg tror på alt, som jeg engagerer mig i, og jeg tror også på Nykøbing FC og de store ambitioner om Superliga i 2020. Jeg glæder mig allerede til om tre uger, hvor vi skal sidde på stadion og se, at vi slår Vendsyssel.

Tom Hansen er fast mand i Nykøbing F. Idrætspark, når Nykøbing FC spiller hjemme, men selvom fodbolden har en stor plads i gartnerens hjerte, så har klubbens gode netværk også haft noget at sige i den nye aftale.

– Det er naturligvis også vigtigt for mig, at der kommer noget forretning ind over, og det har jeg da også oplevet, at der er kommet gennem mit engagement i Nykøbing FC og det netværk, der omgiver klubben. Jeg synes, at setuppet i klubben er rigtig professionelt, og det kan jeg rigtig godt lide.

Tom’s Have Park og Anlæg kan også ses på brystet af Joachim Wagners trøje, og det er ikke helt tilfældigt, at Tom’s Have lige valgte at komme på netop den trøje.

– Jeg startede jo med at have Kasper Jensens trøje inden, at han smuttede til Hvidovre i sin tid, men så var Joachim Wagner heldigvis ledig, og ham tøvede jeg slet ikke med at snuppe.

– Jeg kan rigtig godt lide Joachim, og jeg husker tydeligt, da han kom til klubben. Allerede da jeg så ham som 17-18-årig, synes jeg jo, at det var tydeligt, at han nok skulle blive til noget, slutter Tom Hansen.

På billedet ses Tom Hansen sammen med netop Joachim Wagner.

Vil du læse mere om Tom’s Have Park og Anlæg samt deres gode tilbud, kan du finde deres hjemmeside her.