Seneste nyt

Tomålsskytten Wagner: Vi spillede Skive ud af brættet

af

Joachim Wagner scorede søndag to mål mod Skive, hvorfor NFC snuppede en 3-2-sejr. Sejren var fuld fortjent, mener gårsdagens tomålsskytte.

Nykøbing FC leverede søndag eftermiddag et mindeværdigt comeback, da de via underholdende, offensivt og chanceskabende spil kom tilbage fra 1-2 og vandt 3-2.

En af årsagerne til det flotte comeback var Joachim Wagner, der stod for både det udlignede og kampafgørende mål. Nakskov-drengen mener, at sejren var fuld fortjent.

– Det var en kamp, hvor jeg synes, at vi spiller rigtig godt. Skive er kyniske i første halvleg og scorer på de to skud på mål, som de har i første halvleg, men derudover synes jeg, at vi spiller dem ud af brættet.

– Vi spiller virkelig flot, underholdende  og chanceskabende fodbold imens, men vi brænder måske lidt for mange store chancer i løbet af kampen. Det får vi heldigvis rettet op på til sidst, siger Joachim Wagner.

Joachim Wagner scorede til både 2-2 og 3-2, og de to mål bringer ham op som delt topscorer i 1. division. Divisionstopscoreren er da også glad for sin egen indsats.

– Jeg er tilfreds med min egen indsats. Man kan jo sige, at jeg bliver målt på mål, og selvom jeg bør score fem i går, så synes jeg også, at to kasser af okay.

– Det vigtigste er dog, at holdet præsterer, som det gør, og jeg er sikker på, at vi tager de gode takter med til næste kamp i Vejle, slutter en storsmilende Joachim Wagner.

Næste opgave for Joachim Wagner og co. er i næste weekend, hvor Vejle BK venter på udebane.

Her arrangerer klubben udebanetur, og den kan du læse mere om her.