Seneste nyt

To-måls Holten: Dejligt at kunne åbne min målkonto

af

Emil Holten scorede sine to første mål for Nykøbing FC, da det onsdag aften desværre blev til et exit fra pokalturneringen. Emil Holten ærgrer sig over nederlaget.

Det var en Emil Holten i hopla, der onsdag aften fik sin første kamp fra start for Nykøbing FC.

Nok tabte Nykøbing FC og røg ud af pokalturneringen efter forlænget spilletid, men den lange angriber spillede en flot kamp med to mål til følge.

Umiddelbart efter kampen var Emil Holten dog mest af alt ærgerlig over, at holdet havde tabt en helt lige kamp.

– Det er mega ærgerligt. Jeg synes, at det var det forkerte udfald af kampen. Det kan lyde lidt hårdt at sige, men jeg synes ikke, at det var et helt fair resultat. Fodbold er sjældent fair, men jeg synes virkelig, at vi fortjente sejren og at gå videre. Sådan er fodbold nogle gange, siger Emil Holten, inden han dog glæder sig lidt over sine to mål.

– Det er dejligt at kunne hjælpe holdet og at kunne åbne for min målkonto – det har jeg glædet mig til. Lige nu er det dog bare pisse irriterende, at jeg ikke laver tre, så vi kunne have gået videre, men sådan skulle det ikke være.

Emil Holten og Nykøbing FC næste opgave er søndag, hvor Brabrand gæster Nykøbing F. Idrætspark.