Seneste nyt

To år mere til Sebastian Olsen

af

Nykøbing FC og Sebastian Olsen fortsætter samarbejdet, da der er blevet forlænget med målmanden frem til 2021.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Sebastian Olsen har forlænget sin aftale med Nykøbing FC frem til 2021.

Med i den nye aftale er ligeledes, at Sebastian Olsen en dag om ugen skal være en del af teamet omkring vores talentfulde målmænd, der er i klubben. Den todelte aftale glæder sportsdirektør Claus Jensen.

– Vi er utrolig glade for, at Sebastian Olsen er i klubben til foreløbig 2021. Sebastian kender klubben og har gennem flere omgange været en del af NFC og har leveret fremragende i hans nuværende periode i klubben. Sebastian indgår i et stærkt målmandsteam med Jannich Storch., og den skarpe konkurrence mellem vores keepere gør, at både Sebastian og Jannich bliver bedre hver dag.

– Sebastians evner som målmand og hans store menneskelige kvaliteter, tror vi samtidig på gør ham perfekt til at være en del af teamet, der udvikler vores unge målmænd.

– Vi har sat ekstra fokus på vores miljø omkring keeperne i talentmiljøet og optimerer området fra sommeren af. Det glæder mig meget, at Sebastian vil give sine evner og erfaringer videre gennem ugentlige træninger, og jeg er helt sikker på, at samarbejdet bliver givtigt både for Sebastian og for vores unge talentfulde målmænd, siger Claus Jensen.

Sebastian Olsens nye aftale løber til sommeren 2021.