Seneste nyt

Tidligere anfører vender hjem: Mathias Olsen bliver spillende assistent for SJS-holdet

af

Nykøbing FC’s tidligere anfører Mathias Olsen er tilbage i klubben, hvor han skal være spillende assistenttræner på Sjællandserieholdet.

En af Nykøbing FC’s store personligheder og klubmænd er vendt tilbage i NFC-trøjen.

Mathias Olsen var således anfører for Nykøbing FC’s divisionshold i en længere periode – herunder i oprykningssæsonen til 1. division, hvor han spillede en stor rolle.

Formand for breddeafdelingen i Nykøbing FC, Rene Fjeldsøe Sørensen, glæder sig over at Mathias Olsen er vendt hjem.

– Det er et kæmpe scoop for os, at Mathias Olsen har takket ja til rollen som spillende assistenttræner, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han bliver et fremragende aktiv for Sjællandsserieholdet, træningsmiljøet og ikke mindst resten af Nykøbing FC, der nu får glæde af Mathias’ fantastiske personlighed og smittende humør. Vi er utrolig glade for at have Mathias med ombord, siger en tydeligt glad formand.

Manager i Nykøbing FC, Claus Jensen, havde Mathias Olsen i truppen, da holdet gik fra at være et hold i bunden af 2. division til 1. division.

Han glæder sig derfor ligeledes over at have et vaskeægte klubikon tilbage i Nykøbing FC og spår samtidig, at han bliver et fantastisk aktiv for klubbens mange unge spillere.

– Vi var utroligt glade for at have Mathias i klubben, da han senest var her. Han bar anførerbindet for divisionsholdet forbilledligt, og vi ser frem til igen at kunne gøre brug af hans store lederegenskaber både på og udenfor banen.

– Mathias’ har NFC-blod i årerne, og jeg er meget begejstret for, at han nu kommer til at være med på og omkring vores meget talentfulde Sjællandsseriehold, der går en spændende fremtid i møde, og som vi har store ambitioner for. De unge spiller på SJS-holdet kommer til at få stor gavn af ham, men også klubbens andre mange unge spillere vil nyde godt af hans store erfaring og stærke vindermentalitet, siger Claus Jensen.

Mathias Olsen kommer dermed til at indgå i trænerteamet, der i forvejen har Jesper Edvardsen som cheftræner og Kim Fønskov Olsen som assistent.