Seneste nyt

Thrane: Sindssygt glad for aftalen med NFC

af

Mathias Thrane er ny mand i Nykøbing FC, og midtbanespilleren glæder sig over at være i klubben, som han ser store perspektiver i.

Nykøbing FC skrev for kort tid siden en kontrakt med den tidligere OB og AaB-spiller, Mathias Thrane. Midtbanespilleren har haft gode og konstruktive samtaler med klubben, og han glæder sig over, at aftalen, der løber til sommeren 2020, er kommet i stand.

– Jeg har en rigtig god fornemmelse af Nykøbing FC. Jeg har haft nogle rigtig gode snakke med både Claus Jensen og Jens Olsen, og for mig er det meget vigtigt, at jeg er i en klub, hvor man tror på mine kvaliteter. Det føler jeg helt sikkert, at Nykøbing FC gør, og jeg er sindssygt glad for, at det hele endte med at komme i stand, siger den nyslåede NFC-spiller.

Mathias Thrane har af flere omgange spillet mod Nykøbing FC, da han både har mødt ’bjørnene’ som HIK og OB-spiller.

Midtbanespilleren har derfor fulgt klubben i de seneste år og er samtidig imponeret over den spillestil, som klubben praktiserer.

– Jeg har mødt Nykøbing FC flere gange. Sidste år spillede jeg for OB i en træningskamp og i forrige uge, var jeg med for HIK. I begge kampe har jeg været imponeret over den måde som klubben vil spille på med offensivt, teknisk og hurtigt fodbold – jeg kan rigtig godt lide den måde at gribe fodbold an på, og jeg synes, at jeg passer godt ind i det koncept.

– Nykøbing FC er en ekstremt spændende klub. Der er mange klubber, der melder store ambitioner ud, men som tingene ikke lykkes for. NFC er anderledes, og jeg synes, at klubben er lykkes med at rykke ved en masse og tage nogle gode skridt i den rigtige retning. Klubbens placering forud for resten af den her sæson siger det hele, siger Thrane.

Mathias Thrane kan få lyndebut i eftermiddag, når der er dømt træningskamp mod FC Nordsjælland. Klubbens nye spiller glæder sig til at komme hurtigt i gang og komme i sving med det spændende forår, der venter.

– Jeg er ellevild efter at komme i gang. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af klubbens gode træningsmiljø og til at tage hul på et forår, som jeg tror på bliver rigtig godt for klubben, slutter han.

Mathias Thranes kontrakt løber til sommeren 2020.