Seneste nyt

Thorsheim: Vil give CM Arena en sejr

af

Nykøbing FC har taget to sejre på stribe, men nu vil truppen ifølge Chris Thorsheim tage de gode præstationer med på hjemmebane.

I den seneste uges tid er det blevet til to sejre på stribe for Nykøbing FC, da først Fredericia og sidenhen HIK blev nedlagt.

Begge sejre er kommet på udebane, men nu skal de gode præstationer og resultater ifølge Chris Thorsheim tages med hjem i CM Arena.

– Vi er rigtig glade for, at vi er kommet tilbage på sporet med to gode sejre, men vi føler også, at det nu er tid til at tage alle tre point på hjemmebane. Vi spillede en fornuftig kamp mod Helsingør, senest vi spillede hjemme, men alligevel fik vi kun ét point. Nu vil vi ud og give fansene en sejr, fortæller Chris Thorsheim, der håber at se mange fans på stadion.

– Det er vigtigt for os, at der kommer mange folk i CM Arena og støtter os. Vi føler, at vi har momentum lige nu, og det håber jeg også, at folk på tribunen kan mærke. Vi kommer til at yde 110 %, og hvis vores fans gør det samme, så er vi ekstremt svære at spille mod i CM Arena.

Første mål giver selvtillid

Onsdag aften fik Nykøbing FC en noget usædvanlig matchvinder, da Chris Thorsheim i den forlængede spilletid afgjorde kampen mod HIK med en 3-2-scoring.

Thorsheim har længe lagt flere lag på sit spil, og også det offensive har været et fokusområde for amerikaneren. Målet lunede derfor ekstra meget.

– Jeg arbejder hele tiden på at forbedre mig, og i den seneste tid, har jeg haft lidt mere fokus på den offensive del af spillet, end jeg ellers har haft.

– Så det var ekstra dejligt at kunne bidrage med et mål, der var så afgørende, som det nu var. Det var også på tide, at jeg fik scoret, griner Thorsheim.

Kom i CM Arena i morgen klokken 13:45, hvor vi tager imod Hvidovre.