Seneste nyt

Thorsheim: Vi kan altid vende kampene på hovedet

af

Nykøbing FC vendte 0-1 til 2-1 i dagens sejr over FC Helsingør, og det skyldes ifølge Chris Thorsheim en enorm tro på egne evner.

Efter de første 45 minutter af dagens kamp mod FC Helsingør, var der ikke meget, der tydede på, at Chris Thorsheim og co. skulle have tre point med hjem fra Nordsjælland.

Nede med 0-1 fik Nykøbing FC dog vendt kampen på hovedet, og det er en kvalitet som holdet er ganske bevidst om, at de besidder.

– Vi har altid den kvalitet, at vi kan vende kampe på hovedet og virkelig spille godt selvom, at vi måske har spillet knapt så godt. Ved halvleg i dag snakkede vi om, at vi skulle nulstille og udnytte den mulighed vi havde for at gå ud og gøre det bedre. Vi kom ud til anden halvleg med en masse ild i øjnene, og det var helt perfekt, at det gav pote i dag, siger Chris Thorsheim, der også roser kynismen på holdet.

– Samlet set spillede vi jo ikke vores bedste kamp i dag, men vi har perioder, hvor vi spiller rigtig god fodbold. Specielt i de første 20 minutter af anden halvleg, er vi gode og vi slog virkelig kapital af den periode. Det ver en fornøjelse at se den kynisme.

Vores amerikanske højreback havde selv en stor aktie i sejren, da han med 20 minutter igen scorede til 2-1 efter en flot solotur. Dermed blev han for anden gang inden for en måneds tid matchvinder med en scoring kort før tid, og det glæder både ham og holdkammeraterne.

– Jeg er selvfølgelig ekstremt glad for at score, og jeg elsker at komme frem ad banen. Det er altid godt, når man kan hjælpe holdet med mål, siger Thorsheim inden, at han afbrydes af Jordan Wilson, der fra afstand råber, at han er en målmaskine, og at han ikke skal påstå andet.

Thorsheims mål kom efter en flot solotur, der blev kronet med en scoring i nærmeste hjørne og selvom er han da også ganske tilfreds med kassen.

– Jeg så måske lidt overrasket ud over målet i min jubelscene, men det var bare virkelig et smukt mål. Jeg så, at målmnanden lænede sig lidt den ene vej, og så satte jeg den bare ind ved forreste stang, slutter Thorsheim med et grin og glimt i øjet.

Næste opgave for Nykøbing FC er hjemme i CM Arena søndag d. 21. oktober, hvor FC Fredericia er modstanderen.