Seneste nyt

Thorsheim: Topkamp efter topkamp er fedt

af

Chris Thorsheim og resten af Nykøbing FC spiller i morgen for anden uge i træk en regulær topkamp i 2. division. Amerikaneren glæder sig til opgøret.

Knapt havde glæden over sejren i arvefjendeopgøret mod Næstved lagt sig før, at der blev kigget fremad mod denne weekends kamp mod AB.

For imens øjnene har været stift rettet mod de grønne lokalrivaler fra Sydsjælland, så har AB sammensat en flot stime som ubesejrede i ni 2. divisionskampe. Det har ført dem op på 2. pladsen – tre point efter NFC.

Nykøbing FC’s amerikanske back glæder sig til endnu et topopgør.

– Vi lever for de her kampe, og det er kampe, hvor der er meget på spil, der er de sjoveste at spille. Så at vi for anden uge i træk får lov til at spille en topkamp, det er fantastisk. Vi glæder os helt vildt, siger Thorsheim, der samtidig melder holdet klar til kamp.

– Allerede før Næstved-kampen var der fantastisk tro på tingene, men det er klart, at et stort comeback i arvefjendeopgøret kun har gjort stemningen endnu bedre. Vi føler os som en meget stærk enhed, og mod Næstved fik vi også vist, at vi er klar til at gå ud og slås for hinanden.

AB’s seneste præstationer aftvinger respekt, og ifølge Chris Thorsheim kan man da også forvente et yderst fokuseret NFC-mandskab til morgendagens kamp.

– AB er ligesom os et homogent hold, der indeholder masser af kvalitet. Vi skal være klar fra start og være fokuserede i samtlige 90 minutter, hvis vi skal have alle tre point med hjem. Vi har taget intensiteten fra sidste uges træningsuge med os ind i denne – så jeg føler, at vi er fuldstændig klar til den her vigtige kamp, slutter Thorsheim.

Der er kickoff i Gladsaxe i morgen kl. 13:00.