Seneste nyt

Thorsheim: Hele holdet har ild i øjnene

af

Det er et tændt Nykøbing FC-hold, der i dag kl. 14:00 tager imod Vendsyssel FF i CM Arena. 

Når Nykøbing FC i eftermiddag tager imod Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel FF hjemme i CM Arena, bliver det med et tændt NFC-mandskab.

Sidste weekends plet i Roskilde skal vaskes væk og vores alsidige back Chris Thorsheim mærker tydeligt, at holdet glæder sig til den mulighed.

– Der er altid fuld fart på vores træninger, og vi har et enormt godt miljø, hvor man konstant skal holde sig skarp. Alligevel synes jeg, at man har kunne mærke og se på folk, at de glæder sig ekstra meget til den her kamp.

– Alle vil ude og vise, hvad vi er lavet af, og der er ild i øjnene hos både trænere og spillere for at revanchere sidste weekends kamp. Personligt glæder jeg mig til igen at komme ud og yde mit maksimale, så vi kan komme tilbage på sejrssporet, siger Chris Thorsheim.

Overordnet set er Nykøbing FC startet sæsonen godt og pt. ser ambitionen om en top-seks placering ved vinterpausen ud til at blive realiseret.

Chris Thorsheim synes da også, at holdet generelt har præsteret på et højt niveau, og det er det niveau, der i eftermiddag skal genfindes.

– Vi havde en svipser i Roskilde, men derudover synes jeg, at vi overordnet set har gjort det rigtig fint. Når vi spiller vores bedste som i første halvleg mod HB Køge eller i første halvleg mod FC Fredericia, så er vi et hold, som ingen synes er sjove at spille mod. Det skal vi tilbage til i dag, slutter Thorsheim.

Der er kampstart i CM Arena kl. 14:00.