Nyt fra netværketSeneste nyt

Thor Høholt fortsætter i NFC

af

Nykøbing FC og Thor Høholt forlænger lejeopholdet således, at Thor Høholt fortsætter i NFC frem til sommeren 2023.

På sommer-transfervinduets sidste dag blev Thor Høholt hentet til Nykøbing FC på en halvårlig lejeaftale fra Lyngby BK.

Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at lejeaftalen er forlænget frem til udgangen af sæsonen.

Manager Claus Jensen glæder sig over den nye aftale.

– Vi har været rigtig glade for at have Thor i klubben, og han har gjort det godt for os i efteråret. Vi er rigtig glade for, at vi sammen med Lyngby og Thor har kunne få enderne til at mødes, så Thor også i den første halvdel af 2023 er NFC-spiller, siger Claus Jensen.

Thor Høholt har spillet en stor rolle for NFC i efteråret, og selv glæder han sig da også over, at han også i det kommende halvår skal repræsentere hele Lolland-Falsters hold.

– Jeg har haft et rigtig godt halvår i Nykøbing FC. Jeg er glad hver dag jeg møder ind, og jeg synes, at klubben har et fantastisk træningsmiljø. Gutterne har taget godt imod mig, og jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i NFC i det kommende halvår, siger Thor Høholt inden, at han ser frem mod et spændende forår.

– Jeg føler, at jeg bliver en bedre fodboldspiller af at være her, og jeg glæder mig til at bidrage endnu mere i foråret. Det bliver en utrolig spændende forårssæson, og jeg vil gøre alt for, at vi får bevist, at vi hører til i NordicBet Ligaen og ender på den rigtige side af stregen.

Thor Høholt står foreløbigt noteret for 11 kampe i NFC-trøjen.