Nyt fra netværket

Telia forlænger samarbejdet: Nykøbing FC har givet os mange nye kunder

af

Nykøbing FC og Telia forlænger partnerskabet, og det skyldes ikke mindst et godt og gensidigt samarbejde.

Nok en gang kan vi med stor glæde offentliggøre, at en loyal partner forlænger deres aftale med Nykøbing FC. Denne gang er det Telia, som vi med stor tilfredshed kan konstatere stadig er med på rejsen mod Superligaen.

Det forlængede partnerskab kommer efter godt samarbejde og ifølge Account Manager i Telia, Allan Røn, så har teleselskabet da også nydt godt af Nykøbing FC’s store netværk.

– Vi har et super godt samarbejde med Nykøbing FC, og vi oplever da også, at vi laver forretning ved at være med omkring klubben. Eksempelvis har vi lavet De Grønne Bussers telefonløsning, og det er noget, der er kommet i stand gennem Nykøbing FC.

– Gennem klubben fik vi en aftale i stand med De Grønne Busser om, at vi kunne gå deres behov igennem, og da vi så oplevede, at vi kunne tilbyde en bedre aftale end deres nuværende, så ville vi naturligvis rigtig gerne give dem et tilbud.

– Det takkede De Grønne Busser heldigvis ja til, hvorfor vi nu har en rigtig god løsning, der blandt andet sørger for internet i alle deres busser, fortæller Allan Røn, der samtidig understreger, at det ikke er et enkeltstående tilfælde.

Nykøbing FC og Telia har indgået et symbiotisk samarbejde, hvor begge parter drager nytte af partnerskabet. Aftalen glæder både Nykøbing FC og Telia.

– Vi har lavet en aftale om, at jo flere kunder vi får gennem klubben, desto mere falder der også af til Nykøbing FC. Det er en aftale, som vi er rigtig glade for, og det tog mig i det hele taget heller ikke lang tid at takke ja til den her forlængelse af aftalen med Nykøbing FC, slutter Røn.

På billedet ses Nykøbing FCs sponsorship manager Kennet Nordstrøm og Allan Røn fra Telia.

Vil du læse mere om Telia mange gode tilbud, kan du finde deres hjemmeside her.