Seneste nyt

Tauber: Vi kriger sejren hjem for hinanden

af

Mathias Tauber glæder sig over gårsdagens sejr, der ifølge midterforsvareren var en rigtig arbejdssejr.

Søndag blev det til en flot 2-0-sejr ude over Hvidovre efter en kamp, hvor intensiteten overstrålede det flotte spil.

Normalt står Nykøbing FC for teknisk besnærende fodbold, men banen på Kæmpernes Arena indbød ikke til meget spil langs jorden, hvorfor sejren måtte hives i land på anden vis.

Forsvarsgeneral Mathias Tauber glæder sig over, at holdet formåede at omstille sig.

– Det blev en lidt mærkelig kamp, der foregik meget i luften med rigtig mange dueller. Det er ikke noget, der normalt ligger skide godt til os, men jeg synes, at vi håndterede det rigtig godt. Vi fandt ret tidligt i kampen ud af, at banen ikke var til så meget, så det endte med at blive med lidt lange bolde, og så måtte vi krige sejren hjem for hinanden, siger Tauber inden, at han fortsætter.

– Det er klasse, at vi kan omstille os på den måde. Det er ikke en kamp, der viser den måde vi gerne vil spille fodbold på, men når man vinder 2-0, så har man gjort det godt.

– Sejren siger noget om vores parathed. I højde og drøjde kunne vi ikke matche Hvidovre, men oppe i kasketten var vi helt klar, og det vidner om stor disciplin. Vi holdt vores aftaler, hjalp hinanden som hold og så kæmpede vi for hinanden – det gjorde udslaget i går, siger han.

Sejren bragte Nykøbing FC op på 6. pladsen i NordicBet Ligaen, og de tre point lunede da også gevaldigt. Allerede hurtigt efter kampen kiggede Tauber dog fremad mod den kommende weekends hjemmekamp mod Silkeborg.

– Vi har hungret efter en sejr, så den var rigtig vigtig. Det var super fint at få den på udebane, men nu vil vi også gerne have en på hjemmebane, og den satser vi på at få på søndag, slutter Tauber.

Kampen næste søndag fløjtes i gang 13:45 i CM Arena.