Seneste nyt

Tauber: Forlængelsen var en let beslutning

af

Nykøbing FC og Mathias Tauber forlængede her til aften samarbejdet frem til udgangen af indeværende sæson, og det var ifølge forsvarsspiller en meget let beslutning for ham at fortsætte i klubben.

Der står stadig ’Tauber’ over 6-tallet, når Nykøbing FC løber på banen til foråret. Det står klart efter, at Mathias Tauber her til aften forlængede sin kontrakt, så den nu løber sæsonen ud.

Mathias Tauber har spillet en stor rolle i at få stabiliseret Nykøbing FC-forsvaret, der er gået på vinterpause som rækkens bedste, og vi er derfor utrolig glade for, at Tauber også i foråret er NFC-spiller.

Glæden er heldigvis gengældt, og hovedpersonen selv havde da heller ikke svært ved at finde ud af, hvor hans fremtid skulle ligge.

– Det var egentlig en rimelig let beslutning. Jeg har været super glad for mit foreløbige halve år i klubben. Nykøbing FC er et fedt sted at være med store ambitioner og her er en masse dedikerede samt dygtige mennesker omkring klubben.

– Holdet er mega spændende at være en del af. Vi er en god blanding af talentfulde unge spillere og nogle rutinerede folk, der har prøvet en masse. Samtidig spiller vi en form for fodbold, som jeg rigtig godt kan lide. Vi er svære at spille imod, og vi overvintrer på en rigtig fin placering, men vi kan stadig udvikle os. Med det i tankerne, bliver det et ekstremt spændende forår, og det glæder jeg mig helt vildt til at være en del af, siger en tydeligt glad Mathias Tauber.

Højt niveau og flot setup har imponeret

Mathias Tauber kom til Nykøbing FC efter et længere ophold i Lyngby, hvor han blandt andet var med til at blive nummer tre i Superligaen og spille europæiske kampe.

På trods af, at den rutinerede forsvarsspiller har prøvet lidt af hvert, så har Nykøbing FC’s setup og høje træningsniveau imponeret.

– Niveauet har overrasket mig rigtig positivt. Der løber virkelig nogle spillere rundt, der har et kæmpe potentiale og tekniske færdigheder, der er på lige fod med det, som man ser i Superligaen. Den sult der er i truppen har også været overraskende. Der er en ekstrem vilje til at lære og til at yde det ekstra, som der skal til for at nå det næste niveau. Det er super fedt at være en del af.

– Hele det sportslige setup og niveauet til træning er fremragende. Jeg havde selvfølgelig snakket med både Claus Jensen og Jens Olsen om det, før jeg kom, men det hele spiller bare – hele vejen fra vores mange dygtige trænere til massøren, roser Tauber.

Dermed er Mathias Tauber Nykøbing FC-spiller frem til sommer, hvorfor han er en del af det utroligt spændende forår, som klubben går i møde. Tauber glæder sig da også over fortsat at være med på rejsen.

– Det bliver et meget spændende forår, hvor vi skal fortsætte den stime og stigende formkurve, som vi har haft over efteråret. Jeg er rigtig glad for fortsat at være en del af den rejse som klubben er på, og jeg ser frem til at give den gas med drengene på træningsbanen efter nytår, slutter han.

Mathias Tauber og resten af Nykøbing FC-truppen starter træningen op mandag d. 7. januar.