Seneste nyt

Tauber: En fornøjelse igen at spille 90 minutter

af

Mathias Tauber fik i dagens kamp startdebut, og den rutinerede midterforsvarer glæder sig over fuld spilletid samt et solidt defensivt udtryk.

For første gang startede Mathias Tauber i midterforsvaret for Nykøbing FC, da FC Helsingør søndag eftermiddag gæstede CM Arena.

Mathias Tauber spillede en solid kamp i midterforsvaret ved siden af Jordan Wilson, og den rutinerede forsvarsspiller er da også til dels tilfreds med kampen.

– Jeg er tilfreds med, at vi holder nullet, og jeg er til dels også tilfreds med præstation, som jeg synes var rigtig fin. Vi havde meget flot spil, og vi spillede en disciplineret kamp. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke får scoret, men det må vi arbejde videre på. Vi manglede lidt tur i den i dag, men det får vi igen på et tidspunkt.

– Isoleret set er det jo fint at nappe et enkelt point fra en Superliga-nedrykker, og man føler sig en smule forkælet, når man efter tre nederlag står og synes, at man burde have slået dem, men jeg synes faktisk, at præstationen var til sejr i dag.

– Vi holdt Helsingør fra store chancer. De havde måske de første fem minutter, men ellers er det os på det meste. Det er dejligt at konstatere, at klubben er nået dertil, hvor vi kan tillade os at være ærgerlige over, at vi ikke slår en af Superliga-nedrykkerne, siger Tauber.

Nykøbing FC’s nummer 6 fik for første gang i en rum tid 90 minutter i benene, og det glæder ham at være tilbage på banen.

– Det var dejligt at få 90 minutter i benene. Jeg har glædet mig til at spille fodbold igen, og det var virkelig en fornøjelse at få alle 90 minutter.

– Det var også hårdt for stængerne, og jeg kan godt mærke, at jeg endnu ikke er på 100 %. Det kan godt blive endnu bedre fra min side, og det skal det også nok blive, slutter Tauber med et grin.

Næste chance for Mathias Tauber og co. for at nappe tre point er på søndag, hvor der venter en udekamp mod FC Fredericia.