Seneste nyt

Straffesparkshelten Storch: En af de bedre dage på kontoret

af

Jannich Storch reddede to straffespark, da Nykøbing FC søndag eftermiddag fik 2-2 ude mod FC Fredericia.

Før dagens kamp mod Nykøbing FC, var FC Fredericia det mest scorende hold i NordicBet Ligaen. Det lå derfor i kortene, at Jannich Storch skulle holde sig klar på stregen, og det skal vi love for, at han gjorde.

Hele to straffesparks reddede Jannich Storch, hvoraf det andet var kort før slutsløjt ved stillingen 2-2.

Ikke overraskende var Jannich Storch derfor en ganske tilfreds mand efter slutfløjt.

– Det er selvfølgelig en fantastisk fornemmelse at redde det sidste straffespark. Hele holdet er inde og juble med, og det er utrolig dejligt. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har pillet et straffespark i 1. division før i dag, så at det lige skulle blive to på samme dag er selvfølgelig meget specielt, siger Storch inden, at han sætter ord på, hvordan han oplevede de to straffespark.

– Det er jo altid et spil mellem målmanden og skytten, men jeg springer heldigvis til den rigtige side ved første spark, og så er det en ekstra bonus, at jeg får holdt forsøget, så de ikke kommer over en retur.

– Jeg synes, at han så lidt nervøs ud ved det andet spark, så jeg forsøgte at psyke ham en lille smule inde fra stregen. Så sprang jeg igen til den rigtige side, og det var selvfølgelig rigtig dejligt også at snuppe det forsøg.

Kampen bølgede frem og tilbage. Ifølge målmanden var det derfor også helt fortjent, at det blev til en pointdeling.

– Vi spillede sindssygt godt i første halvleg, og vi skabte en masse store chancer. De gjorde det samme i anden halvleg, så jeg synes egentlig, at det er helt fair med et enkelt point til hver i dag, slutter han.

Næste opgave for Jannich Storch og Nykøbing FC er om en uge, hvor Storchs tidligere klub, FC Roskilde, venter på udebane.