Nyt fra netværket

Storstrøms Forsikring og Nykøbing FC fortsætter samarbejdet

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Storstrøms Forsikring fortsætter som partner i Nykøbing FC.

I Nykøbing FC er vi begunstiget med mange dedikerede partnere, der alle yder deres for at realisere drømmen om Superliga på Lolland-Falster.

Nu kan vi glæde os over, at Storstrøms Forsikring har forlænget deres aftale således, at de også fortsat er med på rejsen.

Forlængelsen af aftalen skal ses som et udtryk for, at Storstrøms Forsikring brænder for foreningslivet på Lolland-Falster, hvorfor et samarbejde med Nykøbing FC, der også har stor fokus på landsdelen, passer som hånd i handske.

– Vi er med i Nykøbing FC, fordi vi gerne vil støtte op LOKALT og selvfølgelig for at skabe relationer med de øvrige sponsorer i Nykøbing FC’s netværk.

– Det er vigtigt for Storstrøms Forsikring at støtte det lokale foreningsliv. I samarbejde med Nykøbing FC er det vores håb, at vi kan få kontakt med NFC’s lokale samarbejdsklubber. Det betyder, at de mindre foreninger kan hjælpe os med et stykke arbejde og faktisk tjene en ganske fornuftig sum penge. De små klubber har ofte svært ved at skaffe penge, hvorfor vi gerne vil hjælpe dem samtidig med, at vi støtter op om Nykøbing FC’s rejse mod Superligaen, fortæller Peter Kamper inden, at han bakkes op af Carsten Rasmussen.

– Vi kan også se, at flere private skifter til os, fordi vi er mindre, helt lokale, og meget nemme at komme i kontakt med uden lange ventetider. Vi er et lille team, hvilket betyder at kunderne taler med de samme mennesker før, under og efter forsikringsaftalens indgåen. Vi vægter meget at uanset om du er en lille kunde med én forsikring eller en større, så skal du have samme behandling. Og så kører vi meget gerne ud til vores kunder, hvilket man ikke ser så tit i vores branche mere.

Storstrøms Forsikring er et lokalt selskab med rødder i de lokale forsikringsselskaber Marker Madsen (fra Nyk. F) og Møns Brandforsikring (fra Stege), som fusionerede i 2003. Det er således et af de få nuværende forsikringsselskaber, som er kundeejet. Selskabet har 22 ansatte fordelt på de to kontorer i Stege og Maribo.

Vil du læse mere om Storstrøms Forsikring, kan du finde deres hjemmeside her.

På billedet ses fra venstre Carsten Rasmussen, Hanne Andersen, Peter Kamper og Flemming Johansen.