Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U19 sluttede med manér

af

Både U17 og U19 spillede efterårets sidste kamp, da de i weekenden mødte henholdsvis FK Viborg og B 1903. Det blev både til sejr og nederlag for talentholdene.

I den kommende weekend går Nykøbing FC’s førstehold på vinterpause efter kampen mod Skive IK. Allerede i den forgangne uge sluttede U17 og U19-holdene dog efteråret af, og det med et ganske fint punktum.

U19 slutter på en flot tredjeplads

Anders Sørensens U19-drenge fortsatte de flotte takter, da de med en 2-0-sejr over B1903 nappede femte sejr på stribe og dermed sluttede på tredjepladsen.

B1903 var allerede før dagens kamp rykket ned, imens Nykøbing FC kunne jagte sekundære placeringer i toppen af rækken. Det var da også Nykøbing FC, der fra start af virkede mest sultne.

U19-drengene sad på kampen, men alligevel skulle vi frem til slutningen før, at der kom hul på bylden og NFC kunne bringe sig i front.

Janus Knudsen – der har været skadet, men i kampen viste sit store potentiale – og topscorer Alhaji Faye kombinerede flot, hvorefter de kunne spille Kevin Hilleke fri til scoring.

Kort før tid returnerede Kevin Hilleke tjenesten til Janus Knudsen, der kunne cementere sejren med en scoring til 2-0.

Med sejren slutter NFC på en tredjeplads – a’ point med FC Helsingør på andenpladsen og som det eneste hold, der formåede at slå topholdet, Slagelse B&I.

U/19 Drenge Øst 1

1903 – Nykøbing FC 0-2 (0-0)

Mål: 0-1 (79. min.) Kevin Hilleke. 0-2 (90. min.) Janus Knudsen.

U17-drenge drillede det suveræne tophold

Imens U19-holdets sæson blot foregår over en halvsæson, så strækker U17-holdets sæson sig over et helt år.

Det var derfor blot tale om et midlertidigt punktum for sæsonen, da Brian Rasmussens mandskab hjemme tog imod førerholdet fra FK Viborg, der i sæsonens første kamp slog NFC med 4-0.

I denne weekend blev kampbilledet dog et noget andet, og kampen vidnede om, at det unge NFC-mandskab har udviklet sig gevaldigt over denne sæson.

Nok bragte FK Viborg sig foran efter et kvarters tid, men Nikolaj Bonde svarede igen kort før halvleg med en scoring til 1-1.

Nykøbing FC sad herefter på spillet, men alligevel var det topholdet fra Jylland, der to minutter før tid fik scoret det afgørende mål, der sendte NFC pointløse fra opgøret.

Hos NFC spillede midterforsvaret bestående af Jes Jonigk og Malthe Brodka Andersen en stor kamp ligesom også Benjamin Lauridsen på midtbanen havde en rigtig god eftermiddag.

Med det smalle nederlag overvintrer Nykøbing FC på en 12. plads i Danmarks næstbedste U17-række.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – FK Viborg 1-2 (1-1)

Mål: 0-1 (16. min.). 1-1 (38. min.) Nikolaj Bonde. 1-2 (78. min.).