Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U19 presser på i toppen efter sejr

af

U15, U17 og U19-holdet var alle i aktion i weekenden. U19-holdet trak sig sejrrigt ud af opgøret mod FC Helsingør, imens både U15 og U17 tabte snævert.

Efter en uges pause var ungdomsholdene i weekenden atter på græs. Alle talentholdene spillede underholdende, tætte og spændende kampe, men desværre var det kun U19-holdet, der kunne tage tre point med sig videre.

U19 banker på i topstriden

Anders Sørensens U19-hold er for alvor på vej tilbage i topstriden efter, at det lørdag eftermiddag blev til en hjemmesejr over en af de direkte konkurrenter i topstriden, FC Helsingør.

Nykøbing FC fik en drømmestart på kampen da Emil Knüppel allerede efter fire minutter kunne bringe de unge drenge fra Lolland/Falster i front.

FC Helsingør svarede dog hurtigt igen og med to mål før pausen gik gæsterne til pause med en 2-1-føring.

I pausen skiftede træner Anders Sørensen fra en 4-3-3 til en offensiv 4-2-4, og det gav pote. Tidligt i anden halvleg skabte Christian Von Würden balance i regnskabet, da han scorede direkte på hjørnespark, og kort før tid kunne farlige Alhaji ’Papa’ Faye sætte det afgørende mål i kassen efter glimrende forarbejde af Andreas Falster.

Værd at bemærke var det også, at NFC-målmand Brandon Berger spillede stod en flot kamp mellem stængerne.

Med sejren er der nu fire point op til Slagelse B&I på førstepladsen.

U/19 Drenge Øst 1

Nykøbing FC – FC Helsingør 3-2 (1-2)

Mål: 1-0 (4. min.) Emil Knüppel. 1-1 (27. min.). 1-2 (31. min.). 2-2 (57. min.) Christian Von Würden. 3-2 (85. min.) Alhaji K. Faye.

Straffespark afgjorde U17-lokalopgør

Umiddelbart før U19-holdet skulle i aktion skulle det meget talentfulde U17-hold i kamp mod lokalrivalerne fra Næstved.

Næstved måtte før kampen påtage sig favoritværdigheden, da de havde status af tophold. Det var dog i store dele af kampen ikke til at se, hvem der var henholdsvis top- og bundhold i dette møde.

Nykøbing FC gik frisk til opgaven, og kun et straffespark til Næstved stod i vejen for et flot point. Ved stillingen 1-0 til Næstved havde NFC’s Lucas Christiansen ovenikøbet et fremragende hovedstød mod mål, men Næstved-keeperen hev en flot redning ud af ærmet.

På trods af en flot indsats blev det derfor til et ærgerligt 1-0-nederlag til lokalrivalerne.

U/17 Drengedivisionen

Nykøbing FC – Næstved 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 (62. min.) (straffespark).

U15 tabte til tophold

Der ventede Nykøbing FC noget af en mundfuld, da topholdet fra AB lørdag middag gæstede NFC’s baner.

Lars Koks mandskab lagde dog flot fra land og i kampens indledning havde Nykøbing FC ganske godt fat i gæsterne fra Gladsaxe.

Et topholds lod er dog at være kyniske og slå til, når man har chancen, og det var præcis, hvad AB gjorde midt i første halvleg, da de både scorede til 1-0 og 2-0.

På tavlen kom Nykøbing FC dog da skarpe Junes El-Sayd direkte på frispark reducerede til 2-1 og dermed satte hjemmeholdet i position, hvor de atter kunne jagte point.

Trods flere gode takter og angreb ned mod AB’s mål, kom udligningen dog aldrig. I stedet udnyttede AB et satsende NFC-mandskab, hvorfor de kunne gøre det til 3-1 kort før tid.

U/15 Drenge Øst 1

Nykøbing FC – AB 1-3 (0-2)

Mål. 0-1 (18. min.) 0-2 (21. min.). 1-2 (34. min.) Junes El-Sayd. 1-3 (69. min.).