Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: U15 viste vejen med premieresejr

af

Alle Nykøbing FC’s U-hold var i weekenden i aktion, men det var især U15-drengene, der stjal opmærksomheden med en sejr.

U-bolden ruller for alvor igen, og i den netop overståede weekend var en lang række af Nykøbing FC’s ungdomshold i kamp.

Både U19 og U15 skulle ud i deres første kamp dette forår, imens Brian Rasmussens U17-mandskab skulle forsøge at følge op på to flotte sejre mod et af rækkens tophold.

U19 tabte på Amager

Søndag skulle U19-drengene i aktion for første gang i dette forår, og det på udebane mod AB Tårnby.

U19-holdet spillede i efteråret en rigtig flot halvsæson, men desværre kom de i denne weekend ikke fra land med point på kontoen.

Amagerkanerne fra AB Tårnby var kyniske i begge felter, og Nykøbing FC måtte derfor rejse retur sydpå med et smalt 1-0-nederlag.

U/19 Drenge Øst 1

AB Tårnby – Nykøbing FC 1-0

U17 bød tophold op til dans

Brian Rasmussens U17-hold er kommet forrygende fra land i foråret med to sejre mod henholdsvis Thisted og Slagelse.

Lørdag gæstede topholdet B93 NFC Syd, og københavnerne måtte da også før kampen æde favoritværdigheden. Alligevel bød drengene fra Lolland-Falster dog hovedstadsklubben op til dans og længe lignede det mindst et enkelt point til hjemmeholdet.

B93 startede dog kampen bedst, og det var også gæsterne, der havde det meste af spillet første halvleg igennem. Alligevel var det Nykøbing FC, der gik til pause med en føring, da August Klostergaard Pedersen kort før pausen scorede til 1-0 efter flot forarbejde af Simon Schultz.

Små 10 minutter inde i anden halvleg fik B93 en udvisning, men det forhindrede ikke B93 i fortsat at være pågående.

NFC-målmand Jeppe Rasmussen havde stået en stor første halvleg, men et kvarter inde i anden halvleg kunne han ikke holde stand længere, da B93 fik udlignet til 1-1.

Dermed var det en helt åben kamp, men kort efter kom Nykøbing FC atter foran. Igen var det August Klostergaard Pedersen, der kunne strække armene i vejret og juble.

Armene røg dog hurtigt ned langs siden igen, da B93 få minutter senere kæmpede sig tilbage i kampen med en 2-2-scoring.

Dermed lignede det en flot pointdeling mod topholdet, men to minutter inde i overtiden brød B93 igennem og scorede til 3-2.

U17 led derfor det første pointtab og nederlag i forårets foreløbigt tre kampe.

U/17 Drenge Divisionen

Nykøbing FC – B. 93 2-3 (1-0)

Mål: 1-0 (38. min.) August Klostergaard Pedersen. 1-1 (55. min.). 2-1 (63. min.) August Klostergaard Pedersen. 2-2 (65. min.). 2-3 (80. min.).

U15 premieresejrede

Lørdag skulle også U15-drengene i aktion for første gang i foråret, og det endte i modsætning for de øvrige U-hold med en sejr.

Modstanderen var B1903, og det blev sendt hjem over broen med et 2-1-nederlag efter en rigtig god Nykøbing FC-indsats.

Nykøbing FC kom fremragende fra land, og efter et kvarter blev det til et fuldt fortjent føringsmål ved Lucas Nyman Engelmand efter forbilledligt forarbejde af Nikolaj Hildebrand.

Gæsterne fik i starten af anden halvleg arbejdet sig ind i kampen og efter 55 minutter fik de da også udlignet efter en god periode.

Nykøbing FC formåede dog at svare tilbage, da Mohammed Osman Mohammed udnyttede et knivskarpt indlæg fra Milas Schwensen og afgjorde kampen med sin scoring til 2-1.

Dermed kunne U15-drengene notere tre point i årets første opgør.

U/15 Drenge Øst 1

Nykøbing FC – B. 1903 2-1 (1-0)

Mål. 1-0 (14. min.) Lucas Nyman Engelmand. 1-1 (54. min.). 2-1 (62. min.) Mohammed Osman Mohammed.

Ungdomsprogrammet den kommende tid:

Lørdag d. 7/4: Nykøbing FC U19 – Farum BK. Kl. 15:00 i NFC Syd.

Lørdag d. 7/4: AB – Nykøbing FC U17. Kl. 14:15 i Akademisk Boldklub.

Lørdag d. 7/4: B93 – Nykøbing FC U15. Kl. 13:00 på B93, Kunst.