Seneste nyt

Det store ungdomsoverblik: Stor weekend for U19 og U17

af

Både U19 og U17-mandskabet hentede flotte sejre, da de i weekenden var i aktion. U15 sad over.

Det var efterhånden et stykke tid siden at både U19 og U17-holdet havde smagt sejren sødme. Via fantastisk flotte præstationer sikrede de to talentfulde hold sig dog begge sejre i weekenden.

U19 slog det ubesejrede tophold

Det var noget af en mundfuld, der ventede for Anders Sørenens U19-drenge, da de fredag drog til Slagelse for at møde det ubesejrede tophold, Slagelse B&I.

Nykøbing FC var uden sejr i de seneste fire kampe, men fredag vendte bøtten med en flot 3-2-sejr, hvor de unge drenge fra Lolland-Falster ovenikøbet hjalp Slagelse med to scoringer i eget net.

Midt i første halvleg bragte Christian Von Würden Nykøbing FC i front med 1-0 direkte på frispark, men alligevel var det Slagelse, der gik til pause med en føring, da to uheldige selvmål satte hjemmeholdet i gang og bragte dem på 2-1.

Efter pausen viste U19-holdet dog klassen og via to mål af Alhaji K. Faye, hvoraf det sidste kom kort før tid, blev det til en flot Nykøbing FC-sejr på 3-2.

Dermed kom U19 tilbage på sejrssporet, hvorfor de nu indtager fjerdepladsen i rækken.

U/19 Drenge Øst 1

Slagelse B&I – Nykøbing FC 2-3 (2-1)

Mål. 0-1 (24. min.) Christian Von Würden. 1-1 (28. min.). 2-1 (36. min.). 2-2 (58. min.) og  2-3 (90. min.) Alhaji K. Faye.

U17 sejrede på Vestegnen

’Vi er i en række, hvor vi aldrig taber. Enten vinder vi, ellers lærer vi.’

Ordene kommer fra U17-træner Brian Rasmussen, hvis mandskab i denne sæson har fået et wildcard til landets næstbedste U17-række. I løbet af sæsonen har U17-drengene ofte været lige ved og næsten samtidig med, at de har skrabet værdifuld erfaring til sig, men lørdag eftermiddag blev det atter til tre point, da Hvidovre blev besejret.

Kampen var i første halvleg en meget lige affære, men heldigvis havde Nykøbing FC medbragt kynismen, hvorfor Lucas Brix Christiansen kunne bringe gæsterne i front med 1-0.

Føringen holdt dog ikke længe, da Hvidovre små fem minutter senere bragte balance i regnskabet.

Dermed begyndte det at ligne en pointdeling, men stor Nykøbing FC-dominans i anden halvleg gjorde, at Lucas Brix Christiansen i anden halvleg kunne score sit andet mål og dermed afgøre kampen.

Nykøbing FC’s U17-hold fik derfor en tiltrængt sejr på den københavnske vestegn alt imens, at Brian Rasmussens drenge endnu engang sugede værdifuld erfaring til sig.

U/17 Drenge Divisionen

Hvidovre IF – Nykøbing FC 1-2 (1-1)

Mål: 0-1 (35. min.) Lucas Brix Christiansen. 1-1 (41. min.). 1-2 (61. min.) Lucas Brix Christiansen.