Seneste nyt

Storch: Skal slutte sæsonen godt af

af

Jannich Storch glæder sig over sæsonen, der i morgen skal sluttes godt af ude mod FC Helsingør.

Det har på flere måder været en historisk sæson set med Nykøbing FC-briller. Pokaleventyr og den første placering i top-seks for NFC er fakta, og nu vil målmand Jannich Storch slutte sæsonen godt af med en sejr.

– Det har været en fuldstændig fantastisk sæson for os på rigtig mange måder. Jeg synes, at vi har rykket os som hold, og det er ret vildt, hvad der er sket med os de sidste par år. Vi er alle rigtig glade for og stolte af den her sæson, siger Storch, inden at han fortsætter.

– Når det er sagt, så er det også rigtig vigtigt for os at slutte godt af. Jeg synes, at vi efterlod et godt indtryk i Lollands Bank Park mod Lyngby, men det ville være fantastisk at slå FC Helsingør og sende en tyk streg under, at vi i den grad har hørt til i oprykningsspillet.

Nykøbing FC fik i grundspillet samlet set syv point mod de øvrige fem hold, der endte med at komme i oprykningsspillet, og det er det samme pointantal, som NFC pt. står noteret for i oprykningsspillet mod de samme modstandere.

For holdet har det været et mål for oprykningsspillet, at man skulle blive bedre mod de bedste hold, og det vil point mod FC Helsingør vise, at man er blevet.

– For os har det været vigtigt at vise, at vi selvfølgelig hører til i det her oprykningsspil, så det har lidt været et internt mål at komme over de her syv point. Det har vi muligheden for at gøre i morgen, så det går vi selvfølgelig benhårdt efter, slutter Storch.

Kampen fløjtes i gang kl. 13:30.