Seneste nyt

Storch: Konkurrencesituationen og træningsmiljøet er fantastisk

af

Jannich Storch har forlænget sin kontrakt med NFC til udgangen af 2020, og det skyldes ikke mindst den positive konkurrence og et skarpt træningsmiljø.

Nykøbing FC og Jannich Storch har også i hele 2020 glæde af hinanden.

Målmanden har fået forlænget sin kontrakt frem til 31. december 2020, og da den mulighed opstod tøvede han ikke med at sætte sin underskrift på kontrakten.

– Jeg var aldrig i tvivl om, hvorvidt jeg skulle blive i Nykøbing FC. Jeg er rigtig glad for at være i Nykøbing FC, og jeg er også rigtig glad for de mennesker, der er i klubben. Det har betydet meget for mig at komme ind i et kontinuerligt forløb i en klub, hvor træningsmiljøet er rigtig godt, og hvor jeg kan udvikle mig hver dag. Jeg er meget tilfreds med den her aftale, siger Storch.

Jannich Storch kom til klubben for et lille år siden, og siden da har han udviklet sig flot. Nu glæder han sig til at fortsætte sin positive udvikling.

– Jeg synes, at jeg har udviklet mig her i klubben. Der er stor fokus på det individuelle, og det har været med til, at jeg har udviklet mange facetter af mit spil. Jeg vil selvfølgelig gerne blive endnu bedre, og det satser jeg på at blive her i den kommende periode, siger målmanden.

Ro på bagsmækken og stærkt målmandsteam

Jannich Storch har i Nykøbing FC fundet et miljø, der giver arbejdsro, men også et træningsmiljø samt en konkurrencesituation, der tvinger ham til at levere sit ypperste hver dag.

Det gør, at han trives fantastisk i klubben.

– Jeg trives rigtig godt i klubben. Jeg kan godt lide det her rolige miljø, hvor man godt fornemmer, at der er mange, der har klubben under huden og har været her i mange år. Det gælder lige fra kantinedamen til træneren, og det er med til, at der er en sikkerhed omkring det hele, så vi får ro til at arbejde på de ting, som vi ved, at vi skal arbejde på, fortæller Storch.

Storch arbejder til dagligt tæt sammen med målmandsteamet, der udover Storch selv består af Sebastian Olsen og Thomas Frederiksen.

Den gode målmandstræning og skarpe konkurrence med Sebastian Olsen har også betydet meget for Storchs beslutning om at sætte sin underskrift på en ny NFC-kontrakt.

– Konkurrencesituationen med Sebastian har også været medvirkende til, at jeg har forlænget. Vi er selvfølgelige konkurrenter til målmandsposten, men vi arbejder også rigtig, rigtig godt sammen, og det gavner begge vores udvikling, at vi presser hinanden til daglig.

– Vi er gode til at støtte hinanden uanset, hvem der spiller. Sådan er det at være i et målmandsteam, og der synes jeg, at vores er rigtig stærkt, slutter Storch.