Seneste nyt

Storch glæder sig til Nørreskoven

af

Jannich Storch og resten af NFC gæster i dag Nørreskoven, og det er en kamp som målmanden ser frem til.

Kursen er sat mod ’Jyllands Rubin’, som Vejle Boldklub så ofte gennem årene er blevet betegnet som, og spillerne sidder pt. i bussen på vej mod en af de på papiret sværeste udekampe i NordicBet Ligaen.

Nok er kampen svær, men spørger man Jannich Storch, er det ikke sværhedsgraden, der fylder det mindste hos ham.

– Vi siger det tit, og det er efterhånden lidt en floskel, men jeg mener det virkelig, når jeg siger, at der ikke findes nogle nemme kampe i NordicBet Ligaen. De lever alle deres eget liv, og de er alle på hver deres måde svære. Vi glæder os bare til at spille en fed kamp mod en god modstander, siger Storch, inden at han spår om selve kampen.

– Vejle er kommet rigtig godt fra start med maksimumpoint, og de spiller deres første hjemmekamp i dag. Så vi forventer da helt sikkert, at der kommer et stort tryk, men ikke et tryk, som vi ikke kan håndtere. Vi skal ud at finde vores spil, som vi i perioder lykkedes med i sæsonpremieren, og så tror jeg også på, at vi kan tage point med hjem.

Der er kampstart kl. 15:00, og du kan som altid følge kampen på Viaplay, Radio Sydhavsøerne eller via vores egen liveopdatering på Facebook.