Seneste nyt

Storch: Det må være vores tur nu

af

Jannich Storch vil vende den negative stime mod Hvidovre, når holdet fra den københavnske vestegn i dag gæster Lollands Bank Park.

Det er altid tæt mod Hvidovre, men fakta er, at Hvidovre ved de seneste tre møder har trukket sig sejrrigt ud af kampene mod Nykøbing FC.

Den stime skal vendes i dag, hvis det står til Jannich Storch.

– Man må sige, at vi har haft svært ved at slå Hvidovre. Jeg synes egentlig, at vi har været godt med i kampene, men de har været skarpest i begge ender, og det har vi været rigtig trætte af. Vi tænker, at det må være vores tur nu, og jeg synes, at vi har arbejdet rigtig godt i den her uge, siger Storch.

Pointene ville da også være kærkomne, da det trods tætte kampe akkurat ikke er blevet til point til NFC i de seneste tre NordicBet Liga-kampe.

– Det er ved at være noget tid siden, at vi har fået point, og vi vil jo også rigtig gerne vise, at vi hører til i oprykningsspillet. Jeg synes, at vi har gode muligheder for point i dag. Det er en svær kamp, men hvis vi er der som hold, så tror jeg på tre point.

– Jeg synes, at vi har været i rigtig mange tætte kampe, hvor det har været marginalerne, der har gjort, at vi ikke har fået point. Sådan er det på det her niveau, og vi stræber hele tiden efter at tippe de her berømte marginaler over på vores side, slutter Storch.

Der er kampstart kl. 15:00, og du kan købe din billet ved billetvognen ved hovedindgangen eller på nfc.eventii.dk.