Seneste nyt

Storch: 2. division bliver ikke en dans på roser

af

Jannich Storch er klar til at gå ud og arbejde benhårdt i 2. division, som han ser som en god og svær række at spille i.

I morgen går det løs for Nykøbing FC i 2. division, når Skovshoved gæster CM Arena kl. 15:00.

Kampen kickstarter NFC’s sæson, og det bliver en sæson, hvor der ifølge målmand Jannich Storch skal findes dyder som fight og sammenhold frem.

– Hvis man tror, at vi kommer til at bade os igennem 2. division, så tager man fejl. Det bliver ikke en nem sæson og en dans på roser. Det er vi i truppen fuldstændig klar over, siger Storch der selv før har spillet 2. division.

– Vi skal ud og ramme 100% hver eneste kamp for hvis vi slækker det mindste på det, så er rækken altså ikke dårligere end, at vi bliver straffet. Vi skal spille vores eget spil, men der er mange hold, der kommer ud som en enhed og lever på et enormt sammenhold og stor fight. Det skal vi være klar på.

Sommerpausen har været en tand kortere end normalt, men glæden over at skulle ud at spille om point igen, er ikke blevet mindre af den grund.

– Det har været en komprimeret og hård opstart, hvor vi virkelig har fået lov til at træne igennem. Det er en nødvendighed her i starten, men det er da ingen hemmelighed, at man undervejs drømmer sig lidt til hen til stadion til de kampe, hvor der virkelig er noget på spil. Det er virkelig fedt, at vi nu er nået dertil, og jeg kan ikke vente med at løbe på banen i morgen, slutter Storch.

Kampen mod Skovshoved spilles i morgen kl. 15:00 i CM Arena.