Nyt fra netværket

Stærke lokale kræfter går sammen – Nykøbing FC og DFD indgår partnerskab

af

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til De Forenede Dampvaskerier (DFD), der netop har indgået en større partneraftale med Nykøbing FC. Partnerskabet dækker over både bredde- og eliteafdelingen.

Et stærkt erhvervsliv er med til at løfte lokalsamfundene. Lokale virksomheder bidrager ikke kun med arbejdspladser og skatteindtægter, men er også med til at skabe muligheder og udvikling. Derfor glæder Nykøbing FC sig over at kunne præsentere DFD som deres nye partner.

DFD er en af Nordeuropas største virksomheder inden for tekstilløsninger, og med to vaskerier i området udvider virksomheden nu sit lokale engagement. DFD’s tilknytning til området går helt tilbage til 1982, hvor Fællesvask i Maribo blev overtaget. Fællesvask blev etableret helt tilbage i 1950’erne. I 2014 valgte DFD at opføre et nyt, højteknologisk renrumsvaskeri, også i Maribo.

På begge vaskerier er der i alt lidt over 100 medarbejdere, hvor størstedelen kommer fra lokalområdet.

DFD vægter lokalt engagement højt

I Nykøbing FC kommer DFD til at være synlige i både bredde- og elitefodbolden. DFD sponsorerer udebanetøj til Nykøbing FC’s U14 og U16-pigehold samt divisionsholdet.

Selvom DFD er en stor national virksomhed bliver det lokale engagement vægtet højt i de områder, hvor vaskerierne ligger. Marketingchef Peter Bjerg Jørgensen er også glad for det nye partnerskab og muligheden for at bakke op om lokalområdet:

– Vi er utrolig glade for muligheden for at bakke op om Nykøbing FC på både pigefodboldsiden og divisionsholdet i klubben. Det betyder meget for os at være med til at støtte op om den store udvikling, der i øjeblikket sker inden for pigefodbolden, både på nationalt og internationalt plan.

Også støtten til divisionsholdet er noget Peter Bjerg Jørgensen glæder sig til at se udviklingen af:

– Vi er selv fra gammel tid en lokal virksomhed, der over årene er vokset takket være lokal opbakning. Derfor ved vi om nogen, at der er et godt grundlag for at ting kan gro på Lolland-Falster. Det bliver uden tvivl spændende at følge med fra lægterne, og vi håber, vi med vores opbakning kan hjælpe klubben med at nå sine ambitiøse mål.

– DFD har i mange år samarbejdet med Claus Meyer, som også er sponsor i klubben. Vi glæder os til senere på året at offentliggøre et nyt samarbejde med Claus. Med samarbejdet vil vi hjælpe og udvikle unge talenter i restaurationsmarkedet i Danmark, noget vi ser meget frem til.

De lokale virksomheders støtte er vigtig

Der er naturligvis også glæde at spore hos Nykøbing FCs kommercielle direktør, Søren Barslund:

– Jeg har armene helt oppe over hovedet over den gode partneraftale, vi har fået med DFD. Den indrammer på fineste vis de ting, vi står for i Nykøbing FC, og den en tyk streg under vores fokus på både bredde og elite. At DFD med sine to vaskerier i landsdelen vælger at stige ombord på den rejse, vi netop har påbegyndt, er virkelig glædeligt.

DFD træder ind i et i forvejen stærkt netværk, hvor de og de eksisterende partnere kan sparre med hinanden og sammen udvikle lokalområdet.

Du kan læse mere om DFD her. 

Fakta: 

DFD er opdelt i fem markedsspecialiserede divisioner med hver deres fokus på bestemte brancheområder. Herunder industri, HoReCa, velfærd & sundhed, supply & service, fødevareindustri og cleanroom.