Seneste nyt

Stærk anden halvleg grundlagde ny NFC-sejr

af

Nykøbing FC snuppede lørdag eftermiddag endnu en sejr, da det blev til en sikker 3-0-sejr over FA 2000.

Lørdag eftermiddag tog Nykøbing FC imod FA 2000 fra hovedstaden.

Modstanderne blandede sig før kampen i toppen af 2. division, og gæsterne skulle da også vise sig at følge med NFC et godt stykke af dagens kamp.

Kampen startede ellers skævt for FA 2000, der før kampstart fik afvist deres normale udebanetrøjer. De måtte derfor trække i NFC’s gamle røde udebanesæt med Mille Food på brystet.

Også på banen startede det skidt for gæsterne. Allerede efter fire minutter var NFC tæt på at bringe sig i front, da Mathias Gehrt kom i en god position i højre side af gæsternes felt. Afslutningen blev dog pillet i flot stil af målmanden.

Nykøbing FC sad tungt på opgøret, imens FA 2000 stod godt positioneret og samtidig i momenter viste fint spil.

Emilio Simonsen var i forrygende spillehumør, og han var i kampens indledning tæt på af to omgange. En halvflugtning og et svært hovedstød røg dog begge over mål.

Efter en halv time var Emilio så igen tæt på at bringe det blåklædte hjemmehold i front. Mathias Kristensen spillede Mads Carlson på kanten af udeholdets felt og sidste weekends guitarspillende målscorer sendte bolden til Emilio Simonsen, som dog måtte se sin afslutning prelle af på indersiden af stolpen.

NFC dominerede resten af første halvleg og FA 2000 var kun sjældne gæster på NFC’s banehalvdel. Mål blev det dog ikke til for Claus Jensens mandskab, hvorfor holdene gik målløse til pause.

Nykøbing FC kom aggressivt ud til anden halvleg, og det kastede hurtigt et par mål af sig.

Mads Carlson og Emilio Simonsen blev efter 50 minutter retvendt mod FA 2000-målet, og de kombinerede sig flot gennem gæsternes defensiv, hvorfor Mads Carlson i sidste ende kunne sende føringsmålet i det lange hjørne efter et flot oplæg af Emilio.

Knapt havde jublen i CM Arena lagt sig før, at det blev 2-0. Lars Pleidrup sendte et hjørnespark til forreste stolpe, hvor Sebastian Koch forlængede bolden i panden på ’MK’, som dirigerede bolden det sidste stykke over stregen til 2-0.

De to hurtige mål tog pusten fra gæsterne, og i de følgende 10 minutter var NFC tæt på at udbygge føringen yderligere.

Først var Andreas Holm tæt på at score på en dødbold, og efterfølgende var det et spørgsmål om millimeter før både Mathias Kristensen og Sebastian Koch kunne gøre det til 3-0.

Efter 73 minutter var det nok engang Sebastian Koch, der var tæt på at slå det sidste søm i FA 2000-kisten, men et hovedstød sneg sig akkurat forbi mål.

Minuttet efter tog han dog revanche, da Chris Thorsheim lagde en bold til rette for ham efter et stærkt løb, hvorfor Koch fra tæt hold kunne føle bolden i netmaskerne til 3-0.

Nykøbing FC fortsatte ufortrødent med at presse på mod gæsternes mål og flot animeret af de fremmødte tilskuere i CM Arena, duftede det af flere mål til hjemmeholdet.

Angrebene buldrede ned mod gæsternes mål, men flere helt store chancer blev det ikke til, hvorfor det forblev 3-0 til hjemmeholdet, da dommeren fløjtede opgøret af.

Sejren bragte Nykøbing FC tilbage på førstepladsen – to point foran arvefjenderne fra Næstved,

Nykøbing FC – FA 2000

10.10.20 Kl. 15:00 i CM Arena.

7. spillerunde i 2. division

3-0 (0-0)

1-0, Mads Carlson (50 min)

2-0, Mathias Kristensen (54 min)

3-0, Sebastian Koch (74 min)

Nykøbing FC: Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Jacob Egeris, Andreas Holm, Lars Pleidrup (84. Simon Schultz), Victor Christiansson, Mads Carlson, Sebastian Koch (84. Mikkel Andersen), Emilio Simonsen (64. Nicolai Jessen), Mathias Gehrt (Nikolaj Bonde), Mathias Kristensen (79. Kristian Lindberg).