Seneste nyt

Spillerne kårer fansene til ’månedens spiller’

af

Efter en oktober måned, hvor resultaterne har været utilfredsstillende, men fansene har leveret på højt niveau, har en samlet spillertrup valgt at give fansene titlen som ’månedens spiller’.

Oktober måned har været hård for pointkontoen, men ikke desto mindre er der stadig blevet holdt højt niveau fra fansene.

Støtten fra lægterne har været imponerende, og det selvom at måltavlen viste negative cifre.

Det imponerer Nykøbing FC’s anfører, der derfor sammen med resten af spillertruppen kårer fansene til ’månedens spiller’.

– Fansene har været fantastiske hele vejen igennem, og selvom der har været nogle hårde kampe, så har de været bag os selv når tingene har set sværest ud. At de eksempelvis står 20 minutter efter kampen mod Fredericia, og bare synger videre det er meget, meget høj klasse.

– Vi har i den samlede spillertrup derfor valgt at frasige os titlen som månedens spiller for oktober og i stedet give dem til fansene. Vi satser stærkt på at kunne betale tilbage for støtten med en sejr allerede på søndag, så vi sammen kan slutte sæsonen godt af, siger Lars Pleidrup.

Vi håber meget at støtten fortsætter torsdag d. 7. november, når vi kl. 19:00 runder året i CM Arena med en kamp mod Vejle BK.

Tak for støtten!