Seneste nyt

Spillerne: Dem vil vi gerne trække i pokalen

af

I aften trækkes der lod til 1/8-finalen i Sydbank Pokalen. Vi har spurgt truppen, hvem de håber, kommer op af bowlen sammen med Nykøbing FC.

Når der i aften trækkes lod til 1/8-finalerne i Sydbank Pokalen, er Nykøbing FC for første gang i 17 år med i bowlen.

Vi har spurgt spillerne, hvem de håber på at møde i kampen, der er programsat til 15.-17. december.

Andreas Holm:

– Jeg håber, at vi trækker et hold, der giver os de bedst mulige forudsætninger for at gå videre. Det kunne være et andet 2.divisionhold, men også et hold fra bunden af 1. division. Hvis ikke det bliver et af dem, så håber jeg på et af de store Superligahold. Det kunne da være sjovt at slå et Champions League-hold ud af pokalen.

Sebastian Koch:

– Det siger lidt sig selv, at FC København eller Brøndby ville være fedt. Det ville være en kæmpe oplevelse for holdet og for fansene – så kan vi få en af dem, så tager jeg gerne det.

– Hvis vi skal tænke i forhold til avancement, så ville jeg gerne møde B93, som jeg også har spillet for et halvt år. Det ville være en sjov kamp, da jeg stadig kender en del fra holdet. Samtidig synes jeg også, at vi ville have en fin chance for at gå videre til kvartfinalen.

Jacob Egeris:

– Jeg er faktisk nærmest ligeglad. Vi har en så stor tro på os selv, at vi vil gå ind til alle kampe med tro på, at vi kan vinde. Det er klart, at kampe mod FCK, Brøndby eller FC Midtjylland ville være sjovt, og hvis det skal være et hold fra Superligaen, så ville jeg da helst have, at det blev et af de hold.

Mads Carlson:

– Giv os bare et af de lavest rangerede hold. Det er alt andet lige mod dem, at vi nok har størst mulighed for at komme i kvartfinalen. Omvendt så har vi også vildt meget selvtillid, så det kunne også være meget sjovt at prøve os selv af mod et Superligahold.

Mikkel Andersen:

– Jeg håber på enten FC København eller FC Midtjylland. De har i efterhånden en del år været de førende hold i Danmark, så det kunne være sjovt at måle sig mod et af de hold hjemme i CM Arena.

Mathias Gehrt:

– Jeg håber, at vi får et af de lavere rangerede hold, så vi får den bedst mulige chance for at gå videre.

Mathias Kristensen:

– Jeg vil helst have et af de få andre 2. divisionshold, der er tilbage i turneringen. Hvis ikke vi får det, så håber jeg på mit tidligere hold, AC Horsens. Det kunne være meget sjovt.

Mulige modstandere:

AaB, SønderjyskE, FC København, Vejle, Lyngby, Randers, FC Midtjylland, AGF, Kolding, AC Horsens, OB, Hvidovre, FC Nordsjælland, Brøndby IF, Fremad Amager, B)3, Jammerbugt, Holstebro.

Lodtrækningen:

Der trækkes lod efter aftenens kamp mellem Hvidovre og FC Nordsjælland, der spilles kl. 19:00. Du kan se lodtrækningen live på Viaplay.